Personálie

Remon Vos, generální ředitel společnosti CTP, se dostal mezi 72 finalistů 18. ročníku manažerské soutěže osobností Manažer vroku. V jednom z hodnocených odvětví „činnosti v oblasti leasingu a developmentu nemovitostí“ zvítězil.

#####Manažerem roku v oblasti developmentu je Remon Vos

„Toto ocenění není jen mým úspěchem, je to úspěch celého našeho týmu, který na něm má velkou zásluhu. Věřím, že ho budou mí spolupracovníci vnímat jako velkou výzvu do budoucna a že se nám bude dařit alespoň tak, jako tomu bylo doposud,“ uvedl oceněný manažer odvětví. Soutěž Manažer roku se koná každoročně pod záštitou předsedy vlády ČR. Cílem soutěže je vyhledávat významné osobnosti managementu v ČR a ocenit jejich osobní přínos k výkonnosti firem a celé ekonomiky ČR.

#####Nový regionální ředitel CTP

Tomáš Novotný se stal novým regionálním ředitelem společnosti CTP. V této funkci bude zodpovědný za stabilizaci stávajícího portfolia nájemců, udržení a zvýšení pronajatelnosti, přípravu dalšího developmentu a koordinaci potřeb stávajících nájemců. Jeho dalším úkolem bude formovat strategii firmy v České republice, implementovat ji v praxi a docílit tak zvýšení podílu CTP na trhu. Tomáš Novotný vystudoval ČVUT v Praze, rok studoval v New Yorku na Union College a další rok v Irsku na Heriot-Watt University, kde se věnoval managementu ve stavebnictví. Pracovní zkušenosti získal například na pozici projektového manažera ve společnostech Peter Brett Associates a Pinnacle. Ve společnosti PointPark Properties pracoval nejprve jako výkonný ředitel pro ČR a byl zodpovědný za strategický rozvoj, pronájem a výstavbu, později byl povýšen do funkce provozního ředitele pro Evropu. Hovoří anglicky a německy. Mezi jeho zájmy patří především golf, vysokohorská turistika, skialpinismus, triatlon a windsurfing.

#####Retailový tým v Cushman & Wakefield posiluje

Tomáš Beránek (30) posílil tým pronájmu maloobchodních nemovitostí v poradenské společnosti Cushman & Wakefield. Nastupuje na pozici senior negotiator a bude se věnovat hlavně pronájmu obchodních jednotek v centrech měst. Přichází ze společnosti CB Richard Ellis, kde měl od roku 2007 na starosti pronájem maloobchodních prostor v ČR. Je absolventem fakulty mezinárodních vztahů VŠE v Praze a studoval také na University of Stirling ve Velké Británii. Hovoří anglicky a německy. Mezi jeho koníčky patří basketbal, hokej, golf, cestování a v poslední době zejména rodina.

Další posilou týmu je Veronika Tebichová, která se vrací z mateřské dovolené a zaměřuje se na pronájmy nových nákupních center. Do Cushman & Wakefield nastoupila v roce 2004. Předtím pracovala ve společnosti Český Telecom na pozici finančního kontrolora pro nemovitosti. Je absolventkou MBA na Sheffield Hallam University a MSc. in Real Estate tamtéž. Hovoří anglicky a částečně italsky. K jejím zálibám patří sborový zpěv, cestování a rodina.

#####Alexander Rafajlovič povýšil

Na pozici Associate v poradenské společnosti Cushman & Wakefield byl povýšen Alexander Rafajlovič. Dosažení této úrovně je prvním krokem ke jmenování partnerem firmy. Alexander Rafajlovič vede tým výzkumu trhu v České republice a na Slovensku, s nímž má sedm let zkušeností. Je zodpovědný za výzkum a sběr dat, zpracování studií proveditelnosti a poradenství ve všech sektorech nemovitostního trhu včetně maloobchodního, kancelářského, logistického a rezidenčního. Vystudoval fakultu mezinárodních vztahů s vedlejší specializací na oceňování podniků na VŠE v Praze, do společnosti Cushman & Wakefield nastoupil v roce 2007. Je členem European Research Group a Mezinárodní rady nákupních center (ICSC). Mluví plynně anglicky, německy a maďarsky.

#####Nový výkonný ředitel ve společnosti OKIN OUTSOURCING

Výkonným ředitelem OKIN OUTSOURCING, divize společnosti OKIN GROUP, se stal Radomír Sabela. Ve své funkci bude vést rozvoj outsourcingu v ČR a ve střední a východní Evropě, řídit implementaci nových produktů a procesů a zajišťovat dodávku služeb klientům. Radomír Sabela přichází ze společnosti Accenture, kde budoval a vedl dodavatelská centra outsourcingových služeb ve střední a východní Evropě. V minulosti rovněž působil jako CEO ve Philips ČR a také jako viceprezident a ředitel pro CEE u Philips Medical Systems v Hamburku. „Věřím, že pro outsourcingový byznys existuje v zemích střední a východní Evropy velký potenciál. V prostředí velké české firmy bude pro mě předávání zkušeností nabytých v globálních firmách a budování nového byznysu velkou a zajímavou výzvou,“ uzavírá Sabela. Vystudoval obor chemické inženýrství na Univerzitě Pardubice. Je ženatý, má tři děti a mezi jeho zájmy patří cyklistika, lyžování, turistika, fotografování a četba.

#####Pražská kancelář DTZ hlásí personální změny

[file:10349:small:right]

Novou posilou týmu Office & Industrial Agency, se stala bývalá projektová manažerka v agentuře CzechInvest Iva Eretová. Zastává pozici Office Agent a do její náplně spadá zajišťování pronájmů v projektech, jako jsou City Green Court, BB Centrum, Myslbek, Anděl Park či Slovanský dům. Iva Eretová je absolventkou mezinárodního obchodu a práva v podnikání na fakultě mezinárodních vztahů VŠE v Praze. Mluví plynně anglicky a španělsky a mezi své záliby řadí především cestování, hudbu a sport.

Na pozici Senior Retail Agent nastoupila Markéta Ježková, jež se na trhu maloobchodních prostor pohybuje téměř osm let a podílela se na obsazování prakticky všech větších nákupních center v České republice. Markéta Ježková v roce 2004 nastoupila do pozice manažerky pronájmů v realitní společnosti NAI Mipa. Participovala na řadě administrativních projektů nejen v Praze a Plzni, ale v Ruské federaci, Maďarsku či Turecku. Mluví anglicky a volný čas ráda tráví na horách, kde působila jako instruktorka lyžování.

Manažer obchodních center v Praze-Stodůlkách a v Ústí nad Labem-Všebořicích Jan Růžička pak postoupil na pozici asset manažera pro portfolio nemovitostí společnosti Bainbridge. Vystudoval Univerzitu J. E. Purkyně, fakultu sociálně ekonomickou. Přes tři roky strávil v ČSOB v Ústí nad Labem, kde spravoval portfolio firem s ročním obchodním obratem do 300 milionů korun. Volný čas tráví nejraději v přírodě a s rodinou.

#####Doron Klein je novým výkonným ředitelem AFI Europe

Novým výkonným ředitelem společnosti AFI Europe se stal Doron Klein. Ve funkci nahradil Davida Haye, který nyní řídí aktivity AFI Europe v Rumunsku. Doron Klein bude mít na starosti veškeré aktivity AFI Europe v České republice, které se soustředí především na stávající rezidenční, kancelářské, logistické a maloobchodní portfolio projektů. Kromě české pobočky bude zodpovídat také za aktivity společnosti v Německu.

Doron Klein působí v realitní oblasti od roku 2005. V AFI Europe pracuje od roku 2008, kdy zde začínal jako vedoucí Asset Managementu a Business Developmentu pro celý středoevropský region. Byl zodpovědný za identifikaci a rozvíjení obchodních příležitostí, připravoval obchodní plány a marketingové strategie, které se svým týmem následně také realizoval.

Původem Izraelec získal bakalářský titul v oboru finance na Haifa University. Hovoří hebrejsky, česky a anglicky.