Projekt Lochkov Lofts nabízí virtuálního dekoratéra

Společnosti Euro Ventures a ITAKA představují unikátní virtuální aplikaci, která zájemcům o bydlení v projektu Lochkov Lofts usnadní výběr standardů. Přímo na webových stránkách je možné si prostřednictvím virtuálního dekoratéra navrhnout byt ještě dříve, než bude realizován.

Ojedinělá aplikace „Virtuální dekoratér aneb Sám sobě designérem“ je určena všem zájemcům o projekt Lochkov Lofts, kteří chtějí vidět budoucí podobu bytu ještě před nastěhováním. Mají možnost si pohodlně přes internet zkoušet různé varianty volitelných standardů pro kuchyň, koupelnu a podlahy. Mohou vybírat různé barevné kombinace materiálů tak, aby spolu co nejlépe ladily a souzněly.

„V projektu Lochkov Lofts nabízíme široký výběr standardů a chtěli jsme našim klientům usnadnit volbu. Proto jsme pro ně připravili tuto novou virtuální aplikaci, která jim pomůže získat představu, jak by jejich nový domov vypadal při kombinaci různých povrchů a zařízení,“ vysvětluje Sylva Krtilová, Sales & Marketing Manager společnosti Euro Ventures. Součástí internetové prezentace projektu jsou také interaktivní prohlídky, které zájemce provedou třemi typy ukázkových bytů různých velikostí a dispozic.

V nabídce je 80metrový byt 2+kk s betonovými traverzami a „en-suite“ koupelnou, do které se vchází skrz šatnu, dále loft s vysokými stropy a otevřenou galerií a třetím je prostorný a elegantní byt 5+kk s terasou, ideální pro rodiny s dětmi. Projekt Lochkov Lofts nabídne 73 netradičních bytových jednotek v příjemném prostředí plném zeleně na jihozápadním okraji Prahy, pouhých 3 kilometrů od centra města.