První Deli kantýna v nákupním centru Palladium

První restaurace značky Deli kantýna otevře začátkem září v nákupním centru Palladium. Jedná se o nový koncept od autora již známých Kolkoven. Zároveň půjde o největší restauraci v rámci Palladia.

S nápadem na umístění Deli kantýny do Palladia přišel maloobchodní tým Cushman & Wakefield, který je pověřený pronájmem obchodních jednotek v tomto nákupním centru.

“Koncept Deli kantýny je založený na rustikální venkovské kuchyni a podřizuje se času zákazníka. Jednotka bude rozdělena na tři části – lahůdky s pekárnou doplněné o sortiment domácích marmelád, restauraci s nabídkou sezónních českých jídel a letní terasu. Zákazníci se mohou na podzim těšit například na zvěřinové speciality,” říká Jan Chaloupka z Deli kantýny.

“Tradiční česká kuchyně nebyla doposud v gurmánském patře Palladia zastoupena. Deli kantýna vhodně doplní stávající nabídku zahraničních kuchyní a rychlého občerstvení. Věříme, že právě Palladium je tím pravým místem pro první restauraci tohoto druhu, kde si zákazník sám zvolí složení a chuť svého jídla. Hosté se mohou rovněž těšit rovněž na nabídku snídaní a v neposlední řadě na české točené pivo,” říká Ivan Michněvič z maloobchodního týmu C&W, který na pronájmu pracoval.

Restaurace má rozlohu 930 metrů čtverečních včetně sezónní terasy a nachází se na gurmánském patře.