Realitní projekt roku 2011 – Cenu veřejnosti získal projekt Čakovický park

Projekt Čakovický park společnosti M&K Development a NATLAND Group se stal širokou veřejností nejlépe hodnoceným developerským projektem letošního roku. Tento titul si Čakovický park odnáší jako vítěz internetového hlasování v prestižní soutěži Realitní projekt roku 2011. Realitní projekt roku 2011 je přehlídkou nejlepších českých developerských projektů na území České republiky. Do soutěže se mohli přihlásit pouze projekty rodinných nebo bytových domů, které se nacházejí ve fázi výstavby či dokončené stavby. Dalším kritériem byla plocha určená k bydlení, ta musela činit nejméně 70 procent z celkové užitné plochy.

Do nové soutěže se přihlásilo téměř 100 projektů z celé České republiky. O vítězství u architektů, odborné poroty i veřejnosti tak bojovaly jak luxusní byty v centru Prahy, tak i například rodinné domky na Vysočině.

“ odhaduje Karel Týc z firmy M&K Development a dodává: „Vítězství je pro nás potvrzení, že jdeme správnou cestou, a ocenění práce všech, kdo se na projektu podílejí.“