Světové turné zpěvačky P!nk míří do Prahy

Sice si říká P!nk, tedy růžová, ale rozhodně nelze od téhle dračice čekat něco ladného, ženského a růžového. V O2 aréně vystoupí 19. listopadu.

P!nk je tělem i duší rockerka, ačkoliv sem tam zavítá do vod popových balad. Když už ale něco takového udělá, minimálně musí být taková popová balada alespoň politickou provokací. Příkladem je skladba Dear Mr. President.

Je tomu rok, co vydala své poslední album Funhouse, které hudební kritici označili za jedno z jejích nejlepších. Právě k němu se váže její již rok trvající, neustále vyprodané koncertní turné. „Na koncertní turné Funhouse Tour už se po celém světě prodalo přes dva miliony lístků a zájem neopadá,“ řekl promotér koncertu Petr Novák. „Není tak vůbec divu, že i u nás se představení očekává vyprodané. A to se k nám P!nk vrací teď potřetí,“ podotkl Novák.

Jelikož se Funhouse Tour příliš nemění, můžeme už teď říct, které písničky na koncertu zazní. Nebudou chybět novinky, ale i největší hity. Určitě zazní Just Like A Pill, So What, Family Portrait, Dear Mr. President, dokonce i známé Bohemian Rapsody. A jestli něco přidá, bude to jen milé překvapení.