Union Partners se spojuje s Coldwell Banker

Na českém realitním trhu dochází ke strategickému spojení roku. Pod křídla nejstarší realitní sítě na světě Coldwell Banker přechází česká realitní síť Union Partners. Realitní kanceláře Union Partners se stanou součástí Coldwell Banker v České republice a posílí tak řady franšízových poboček Coldwell Banker u nás.

Coldwell Banker je franšízová realitní síť, která byla založena v roce 1906 v San Francisku. Díky své více než stoleté historii je nestarší realitní sítí na světě. V současné době působí společnost v 50 zemích světa a pracuje s podporou více než 100 000 specialistů na reality. Coldwell Banker je průkopníkem a inovátorem ve využívání moderních technologií k prezentaci nemovitostí a svým klientům nabízí komplexní realitní služby. V České republice působí od května roku 2010 s cílem stát se vedoucím hráčem na tuzemském realitním trhu. Oproti tomu Union Partners je ryze česká realitní síť, která vznikla v roce 2007 a byla postavena na dlouholetých zkušenostech managementu s vedením realitních společností a na znalostech specifik českého trhu. Principy a vize českého konceptu Union Partners, které vycházejí především ze znalosti místního trhu, přispějí k dalšímu posílení a rozvoji mezinárodní značky Coldwell Banker na českém trhu.

#####Coldwell Banker upevňuje svou pozici

Společnost očekává nové příležitosti v uspokojování potřeb klientů v regionech, kde dosud své kanceláře neměla. Zároveň dojde k synergickému efektu díky skloubení systémů a technologií nadnárodní realitní sítě a zkušeností Union Partners s tuzemským realitním trhem a jeho specifiky. K rozhodnutí spojit obě společnosti dospěli majitelé mimo jiné také kvůli společným hodnotám, obchodním principům, přístupu ke klientovi a soustředění na české realitní potřeby, jež obě společnosti vyznávají. Zástupci obou společností hodnotí spojení firem velice pozitivně.

#####Změní se barvy i systém práce

Kanceláře Union Partners se v brzké době převtělí do barev Coldwell Banker a své současné zakázky již začnou nabízet taktéž pod hlavičkou Coldwell Banker. Zároveň realitní makléři Union Partners projdou školeními o systémech práce a procesech v Coldwell Banker University, aby mohli co nejdříve rozšířit řady stávajících specialistů na reality.