3 různé styly kožených bund pro muže – objevte, jak vytvořit módní outfit

Zdroj: Envato

Bez kvalitní kožené nebo koženkové bundy se neobejde žádný moderní muž. S čím však pánskou koženou bundou správně kombinovat a jaké kousky se k ní nejlépe hodí? Připravili jsme si pro vás inspiraci na tři trendy pánské outfity, se kterými nikdy nešlápnete vedle.

Jelikož módní inspirace není nikdy dost, přichystali jsme si pro vás několik rad a tipů, jak správně nosit pánské kožené bundy https://modivo.cz/c/panske/obleceni/bundy/kozene-bundy, které jsou v současnosti módním hitem číslo jedna. Právě kůže a koženka je totiž poslední sezony považována za nejvíce trendy materiál. Vybírat můžete například z tradičních kožených křiváků, kožených prošívaných bund, kožených bund v motorkářském stylu, kožených bund s kapucí, kožených delších bund, kožených bund s kožíškem, kožených bomberů nebo kožených bund v jakékoliv barvě. Po jaké z nich sáhnete vy?

Hnědá kožená bunda s kožíškem a džíny

Pánské kožené svršky se v současnosti nosí snad na všechny možné způsoby. Ve všech barvách a střizích. Výjimkou například není ani tmavě hnědá kožená bunda s béžovým nebo hnědým kožešinovým límcem. Ta nejlépe vynikne v kombinaci s tmavě modrými džíny. Pod bundu pak jednoduše stačí obléct béžový svetr z jemného úpletu, ale chybu určitě neuděláte ani s rolákem v podobné barvě. Co se týče bot, ideálně zvolte kotníkové kožené boty na šněrování, které budou mít podobný odstín jako má právě kožená pánská bunda. S takovým outfitem se nemusíte bát vyrazit do práce, do školy, na rande i do města a využijete ho téměř po celý rok. Záleží, jak hřejivou bundu zvolíte a kolik vrstev pod ní oblečete. 

Letecká kožená bunda a černé kalhoty

Jen co film Top Gun spatřil světlo světa, všichni muži toužili vypadat jako legendární Tom Cruise. Nebojte se proto lehké výstřednosti a sáhněte i vy po kožené bundě v leteckém stylu. Například taková tmavě hnědá, zelená nebo i černá kožená pánská letecká bunda dokáže povýšit jakýkoliv outfit a rozhodně se nejedná o kousek vhodný pouze pro mladé teenagery. Pod ní pak pouze stačí obléct jednoduchou basic černou mikinu https://modivo.cz/c/panske/obleceni/mikiny-a-fleecove-mikiny/mikiny, kterých obchod MODIVO nabízí opravdu nespočet. Kalhoty zvolte v černém odstínů a jako boty si pořiďte pánské chelsea shoes v tónu odpovídajícím kožené bundě a máte hotovo. 

Envato

Černý kožený bomber a světlé rifle

Obzvlášť oblíbený je mezi muži černý kožený bomber. Jedná se o nestárnoucí klasiku, se kterou nemůžete nikdy nic pokazit. Sluší všem mužům a při správné kombinaci se hodí k formálnějším i sportovním outfitům. Například k němu můžete obléct jednoduché a perfektně padnoucí světle modré rifle. Při tomto výběru vám jistě pomůže 7 tipů, jak najít dokonalý střih pánských džínů. Pod koženého bombera pak oblečte jednoduchý bílý svetr z jemného úpletu nebo bílou mikinu bez kapuce a na nohy obujte bílé tenisky s rovnou podrážkou. Pokud je na vás bílá barva příliš výstřední, nebojte bílý svetr a bílé tenisky vyměnit za černý svetr a černé tenisky. I tak bude outfit vypadat opravdu skvěle.