Při rozhodování zda pořídit do firemní flotily auta na elektrický pohon pomůže nová půjčovna elektroaut

Zdroj: ŠkoFIN s.r.o.

Mnoho firem stále váhá, zda je přechod na elektromobilitu tou správnou volbou. A to, že není nad vlastní zkušenost, je to tomto případě více než jasné. Z toho vychází i nový projekt společnosti Volkswagen Financial Services, která se rozhodla firmám s vlastní flotilou 10 a více aut nabídnout možnost „osahat si“ auta na elektrický pohon za velmi výhodných podmínek. Na výběr jsou modely jak Volkswagen, tak Audi a Škoda, a to v osobním i užitkovém provedení.

„Pro úspěch elektromobility se snažíme dělat maximum. Jedním z kroků je i naše nová půjčovna plně elektrických vozů, která klientům nabízí příležitost důkladně se seznámit s elektromobily v provozních podmínkách jejich vlastní flotily,“ říká Václav Vacek, manažer e-mobility ve společnosti Volkswagen Financial Services.

Zákazník si přitom může zvolit dobu pronájmu, a to od jednoho týdne do 60 dní. Nájemné ve výši 500 Kč za den zahrnuje i pojištění vozidla s 5% spoluúčastí, dále nabíjecí kartu CHARGEE a servisní kartu s kontaktem na technickou asistenci. Počet ujetých kilometrů za jeden den je stanoven na 150 km (další ujeté kilometry jsou pak zpoplatněny částkou 1,80 Kč/ km).

Které nesmysly o elektromobilech už dávno neplatí? Čtěte více>>>

Automobily k výběru jsou neustále doplňovány. Atraktivní nabídkou jsou ale zcela určitě nové modely Volkswagen ID. Buzz – jeden v užitkové verzi Cargo a jeden v osobní verzi Pro. Pro milovníky značky Audi je nabízený model Q4 e-tron Sportback, dále  nechybí  zastoupení značky Škoda Enyaq i Enyaq Coupé a samozřejmě ani Volkswagen ID.4 a ID.5. Celá nabídka včetně podmínek je k nalezení zde: https://www.vwfs.cz/autopujcovna-elektromobilu.html

Zákazníci při zapůjčení elektromobilu získají také kompletní nabídku financování včetně pojištění. Elektromobilita nabízí firmám řadu výhod včetně úlev v oblasti dálničních známek nebo parkování. K ochraně životního prostředí přispívají jak nulové lokální emise, tak citelné snížení hluku, který negativně ovlivňuje zdraví člověka. Firmy, které budou své elektromobily nabíjet elektřinou z obnovitelných zdrojů, mohou výrazně snížit celkové emise CO2. Správci vozových parků ocení kromě environmentálních přínosů také snadnou údržbu a menší pravděpodobnost oprav.

Nabídka je určena pro firemní klienty s vozovým parkem čítajícím deset a více vozidel. Elektromobily z půjčovny se přitom předávají a vracejí u autorizovaného prodejce Porsche Praha na Proseku.