Pronájem rostlin s péčí pro vaše komerční prostory

Zdroj: JUNGLE INTERIORS , s.r.o.

11
Fotogalerie

Nové, ale i stávající komerční prostory a stále jim něco chybí? Je to právě zeleň, která podtrhne jejich komplexnost a navodí příjemnou atmosféru. Rostliny do komerčních prostor není nutné kupovat. Mnohem výhodnější si je pronajmout a nechat o ně pravidelně pečovat odborníky.

Pronájem rostlin do firem s péčí je naše vlajková loď. Služba, kterou nabízíme více jak 20 let má dnes přes 400 spokojených zákazníků. Někteří jsou s námi celá dvě desetiletí. Nesmírně nás těší, že je v dnešní době již interiérová zeleň brána jako nezbytná součást pracovních prostor a architekti s ní počítají ve svých návrzích již od samého počátku. Podle jejich návrhu dodáme interiéru punc prestiže. Víme to my a řada vědeckých studií to potvrzuje.

JUNGLE INTERIORS , s.r.o.

Zeleň v interiéru není jen estetickou záležitostí

Prospívá zdraví zaměstnanců, snižuje únavu, stres, má pozitivní vliv na kvalitu vzduchu a vede k vyšší produktivitě práce. Přirozeně s ní lze oddělit jednotlivé zóny. Abyste si výsledek mohli lépe představit, můžeme pro vás připravit jednoduchou vizualizaci. Třeba vaší recepce nebo zasedací místnosti. Hned uvidíte, jaké zázraky příroda uvnitř dokáže.

JUNGLE INTERIORS , s.r.o.

A proč právě pronájem rostlin s péčí?

Jaké jsou jeho hlavní benefity pro vás? Tak v první řadě neřešíte žádné velké počáteční investice, náklady lze odepsat z daní a vaše finance můžete uvolnit na jiné projekty. V krátké době získáte krásné, zdravé prostředí bez starostí a s garancí kvality. Množství rostlin můžete kdykoliv rozšiřovat dle vašich potřeb. O rostliny pečuje tým našich odborníků, který své práci rozumí. Rostliny zalijí, pohnojí a postarají se o další údržbu, aby byly vaše kancelářské květiny zdravé, krásné a silné. Milují ten pohled na zeleň, která pod jejich rukama jen vzkvétá a dělá radost všem přítomným. Vaši zaměstnanci nemají čas ani potřebnou odbornost pro péči o rostliny a mohou se tak plně věnovat své činnosti.

JUNGLE INTERIORS , s.r.o.

Každý náš zákazník má svého Team leadera, který perfektně zná prostory, je přítomen u realizace, umístění rostlin, pravidelně do firmy dochází na kontrolu stavu rostlin a řeší aktuální potřeby klienta.

JUNGLE INTERIORS , s.r.o.

Nejsou to jen rostliny, které vytvoří zelené a zdravé prostředí tam, kde trávíte většinu svého dne. Efekt maximálního množství rostlin na minimální ploše a čistší vzduch vám přinesou zelené stěny. Zelené sloupy jsou vysoce dekorativní a inspirativní na pohled. Dodají vašemu interiéru něco ojedinělého. Do míst, kde by živé rostliny nepřežily navrhneme mechové stěny či rámované obrazy. Biofilní severský design a stonásobná síla rostlin, to je neobyčejná čistička vzduchu NAAVA. 60 použitých rostlin v Naavě má díky ventilátorům a čištění skrz kořenové baly s aktivním uhlím účinnost neuvěřitelných 6 000 rostlin. Květinové aranže a sezónní dekorace oživí a finálně podtrhnou váš interiér a vnesou do něj pozitivní emoce.

JUNGLE INTERIORS , s.r.o.

Pozvěte nás na schůzku a transparentní nabídku se spoustou fotografií vybraných rostlin můžete mít už za pár hodin. Součástí našeho řešení jsou i odborné konzultace a revize projektů. Jsme vašimi partnery pro zelené prostředí.