Vyhrajte vstupenku na SHIFTS23. Vystoupí Křetínský, Taleb, Younger nebo Damodaran

Na SHIFTS23 vystoupí Daniel Křetínský nebo Nassim Nicholas Taleb

Na SHIFTS23 vystoupí Daniel Křetínský nebo Nassim Nicholas Taleb Zdroj: Koláž e15

Konference SHIFTS23, kterou e15 pořádá ve spolupráci s J&T Bankou, se koná již 17. října ve Foru Karlín. Díky soutěži můžete vyhrát vstupenku třídy SILVER a potkat špičkové investory a byznysovou elitu osobně.

Soutěž je již uzavřena. Jméno vítěze je zveřejněno na konci článku

Společnost, ekonomika, technologie, geopolitika, ale i náš způsob práce a života procházejí sérií neustálých proměn. Množství současně probíhajících změn, jejich velikost a potenciální dopady nelze nazvat jinak než jako bezprecedentní. To je hlavní důvod, proč jsme se pro vás rozhodli připravit SHIFTS 2023 – konferenci pro ty, kteří chtějí radikální transformace kolem nás pochopit a těžit z nich. 

Proto pro vás e15 připravila soutěž o jednu vstupenku třídy SILVER v hodnotě 20 tisíc korun. Stačí být registrovaný na webu e15.cz a odpovědět na soutěžní otázku. Ze správných odpovědí pak 10. října 2023 vylosujeme jednoho výherce, který v rámci SILVER vstupenky získává:

  • Vstup na konferenci 17. října ve Foru Karlín v Praze
  • Místo k sezení v SILVER area
  • Simultánní překlad
  • Catering a nápoje po celý den
  • Event & Matchmaking app

Dodatečná pravidla

Soutěž probíhá od 4.10.2023 od 15:30 do 10.10.2023 do 08:00. Hrajte o 1x vstupenku třídy SILVER na konferenci SHIFTS 2023 v hodnotě 20 000 Kč.

Vyhrává jeden soutěžící, který bude vylosován ze správných odpovědí. Podmínkou pro zařazení do soutěže je registrace do služby informační společnosti provozované na našich internetových stránkách, a to po celou dobu trvání soutěže, a souhlas se zařazením do soutěže. Od jednoho účastníka soutěže může být do slosování zařazeno více správných odpovědí. Více informací najdete v pravidlech soutěže zde.

Soutěž organizuje CZECH NEWS CENTER, a. s., e-mail: podpora@cncenter.cz (po-pá 8-16 hodin).

Výherci budou vylosováni 10. 10. 2023.

Vítěze vyhlásíme zde v článku a na sociálních sítích e15. Zároveň ho budeme telefonicky kontaktovat na telefonním čísle, které uvedl při registraci.

Soutěžní formulář

Soutěž byla ukončena 10. 10. 2023 v 8:00

Výsledek soutěže:

Vítězem soutěže je Peter Beck.