Best in alkáč. Díky pandemii jsme zase v něčem nejlepšejší

Už rok dřepí velká část národa na zadku, krátké odlehčení v létě nás nahnalo ve velkém akorát tak do hospod. Není se tak čemu divit, když řekneme, že Češi se s pandemií vyrovnávali s lahví v ruce. Naposledy jsme byli best in covid, teď jsme best in alkáč. Teda... třetí best. Více v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Stres řešíme jednoduše – alkoholem. Za poslední rok to bylo dvanáct litrů čistého lihu na osobu, a jsme tak třetí nejlepší v Evropě. Paradoxně ale spotřeba i prodej klesly. Vysvětlíme ve videu. A taky se blíží Mezinárodní den žen, který byl profláklý tím, že ženy dělaly chlebíčky a muži – ano, chlastali.

My se podíváme na ženy ve vládě Andreje Babiše. Ty nedělají chlebíčky, ale vyznamenaly se retardovanými výroky (Jana Maláčová) nebo prapodivnou vycházkou do obchodu a nespoustanou jízdou (Alena Schillerová).

Pojďme se na ty holky podívat zblízka, copak to veřejně vyváděly. Přitom jsme zjistili, že nejtěžší práci tu odvádí pan Žurovec, Alenčin mluvčí, který by si zasloužil metál od prezidenta a všechen Neurol světa.