Bludy okolo vakcín neberou konce. Pravda se prý skrývá „někde na internetu“

Minulý týden jsme načali téma očkování a antivaxxerů, neštovice, historie a tak. Dneska je třeba to dotáhnout, protože očkování nebo spíš ne-očkování je pořád jedno z hlavních témat, zvlášť když už se proti covidu prakticky můžou očkovat všichni, kdo nejsou malý děti. Právě ty malý děti jsou ale v jiných případech ale nic netušícími oběťmi svých nemyslících rodičů.

Rodičů, kteří nepamatují neštovice, zarděnky, spalničky a tak dál. Co nepamatují, že na tyhle nemoci umíraly děti po tisících. A tak chtějí svoje děti radši nechat nakazit, a získat imunitu běžnou cestou. Nevědomky razí heslo – zpátky do středověku, kde děti byly základem potravy tehdejších hřbitovů. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Zpátky do dob, kdy průměrný věk v době úmrtí byl asi 30 let, se chce asi vrátit i Eva Hrindová. Tahle paní je pojem mezi tzv. aktivisty svobodné mysli (čti mysli s nulovým IQ). Když přestali být migranti in, vrhla se do boje s vakcínami, rouškovým totalismem a covidovým fašismem. Krásnej vzor vskutku. Ale pro vysokou školu života to asi stačí.