Kvůli covidu zapomínáme na jiné problémy, nutně potřebujeme marihuanu

Zdravotnictví je přehlcené, nemocnice praskají ve švech, lékaři a sestry pracují brutální přesčasy a naši politici jakoby pomalu zapomínali, že existují i jiné choroby než covid. Jak jinak si vysvětlit, že doteď nemají nemocní lidé přístup k léčebné marihuaně ve všech formách. Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Volně prodejná marihuana pro rekreační účely je v civilizovanějších zemích už pomalu standard a opravdu se jim tam kvůli tomu nehroutí společnost a z dětí se nestávají narkomani. V Česku zatím máme dostupné jen léčebné konopí, jenže nikdo z politiků před lety zřejmě nedomyslel, jak si pán s parkinsonem a třesem v rukou má umotat jointa.

Přitom by stačilo legalizovat výrobu a distribuci konopného výtažku, jenže to by naši politici museli máknout a konečně udělat novelu zákona o návykových látkách.  A když jsme u toho, tak už by mohli marihuanu legalizovat i pro rekreační účely, protože jak jinak máme zvládat tenhle chaos než s jointem v ruce…