Na co loví politici voliče: na sítích využívají děti, zbraně, ale i flašky od piva

Takhle láká voliče lídr TOP 09 Miroslav Kalousek.

Takhle láká voliče lídr TOP 09 Miroslav Kalousek. Zdroj: Facebook TOP 09

TOP 09 v Královehradeckém kraji: "# neuhneme v Královéhradeckem kraji."
TOP 09: "S expedicí #neuhneme jsme se dnes na vlastní kůži přesvědčili, že dobrého nepálí."
Mezi hlavní volební taháky TOP 09 patří Karel Schwarzenberg a Luděk Niedermayer. "A do Písku z Bruselu přijel i náš europoslanec"
Takhle láká voliče TOP 09: "S ředitelem nemocnice jsme se shodli, že je třeba zajistit odpovídající finanční ohodnocení lékařského i nelékařského personálu."
ČSSD na Facebooku v roli drsných hochů: "‼Spoiler‼ "Nezajímá mě, koho si do kampaně koupí ten který miliardář. Chci, aby všichni reagovali na naše návrhy, protože náš program je nejlepší zárukou dobrého života pro lidi v České republice," říká Lubomír Zaorálek. Už zítra ve Slovanském domě představíme program sociální demokracie pro podzimní volby. Co v něm bude? Co pro nás bude v těchto klíčových volbách rozhodující? Sledujte nás živě tady na Facebooku."
26
Fotogalerie

Volby do Poslanecké sněmovny se blíží, voliči rozhodnou o novém rozložení sil mezi jednotlivými stranami už za čtyři měsíce: 20. a 21. října. Volební kampaně proto běží naplno, oblíbeným kanálem, jak oslovit potenciální voliče, jsou sociální sítě. Na jaké vizuály se snaží strany, nebo jejich přední představitelé, lovit voliče? K již tradičním fotografiím politiků se zvířaty a dětmi letos nově přibyly také střelné zbraně. Fotografie včetně popisků, které politici zvolili, najdete v naší galerii>>>.