OBRAZEM: Čtyři roky s Trumpem. Úsměvy, výjimečná setkání a velký podpis

Premiér Andrej Babiš (vlevo) se setkal 7. března 2019 v Oválné pracovně Bílého domu ve Washingtonu s prezidentem USA Donaldem Trumpem. Babiš je od roku 2011 prvním českým premiérem, kterého americký prezident přijal ve svém washingtonském sídle.

Premiér Andrej Babiš (vlevo) se setkal 7. března 2019 v Oválné pracovně Bílého domu ve Washingtonu s prezidentem USA Donaldem Trumpem. Babiš je od roku 2011 prvním českým premiérem, kterého americký prezident přijal ve svém washingtonském sídle. Zdroj: ČTk / Roman Vondrouš

Realitní magnát Donald Trump oznamuje svou kandidatůru na prezidenta v roce 2016.
Oznámení proběhlo v mrakodrapu Trump Tower na Páté avenue v New Yorku 16. června 2015.
Ještě jako republikánský kandidát na prezidenta objímá Donald Trump americkou vlajku při vstupu na pódium. Chystá se promluvit v amfiteátru MidFlorida Credit Union v Tampě na Floridě.
Republikánský kandidát na prezidenta Donald Trump drží v náruči děti při svém projevu Colorado Springs.
Trump se podpisuje fanynce na hrudník v rámci své volební kampaně.
21
Fotogalerie

V pořadí 45. prezident Spojených států, někdejší podnikatel a televizní osobnost, dokončuje čtvrtý rok svého mandátu. Donald Trump ale nehodlá Oválnou pracovnu Bílého domu ve Washingtonu opustit. Aktuálně bojuje v kampani o druhou čtyřletku. Projděte si ve fotografiích, jak vedl první kampaň, jak slavil po inauguraci nebo na Den díkůvzdání či na to, s jakými osobnostmi včetně anglické královny vedl jednání.