Deník E15 získal mezinárodní cenu ve Vídni

Oceněné titulní strany deníku E15

Oceněné titulní strany deníku E15 Zdroj: Hana Filipová

Oceněné titulní strany deníku E15
Oceněné titulní strany deníku E15
Oceněná titulní strana
Porota European Newspaper Awards
5
Fotogalerie

Deník E15 získal celkem tři ocenění za podobu titulní strany v konkurenci 182 titulů z 27 států v rámci soutěže European Newspaper Award (ENA). Organizátoři prezentovali všechny ceny na konferenci European Newspaper Congress 2019, která se koná dnes a zítra na vídeňské radnici a kterou uvedl rakouský kancléř Sebastian Kurz.

European Newspaper Award je evropská novinová cena, jež podporuje výměnu informací o koncepci a návrhu novin a médií v celé Evropě.

Nejde však o jediné ocenění, které brand E15 v poslední době získal. Magazín E15 Premium obdržel i prestižní mezinárodní ocenění The ICMA - International Creative Media Award. To získaly tři redakce z portfolia Czech News Center.

Oceněné titulní strany E15 si prohlédněte v galerii:

The ICMA je mezinárodní soutěž pro firemní média, knihy, firemní design a časopisy. Do devátého ročníku ICMA se přihlásilo 395 publikací z celkem 18 zemí. V kategorii tištěných časopisů získal magazín E15 Premium za své speciály Chytré stroje a Sámoška 4.0 Award of Excellence.

Soutěž The ICMA byla založena roku 2010 a je organizována The International Editorial-Design and Research Forum z Německa. Také cílem této akce je podporovat výměnu kreativních nápadů na mezinárodní úrovni.