Bývalý volební manažer TOP 09 chystá kampaň proti Babišovi

Kampaň Stydím se za svého premiéra

Kampaň Stydím se za svého premiéra Zdroj: Facebook Jaroslava Poláčka

Po letošním odchodu z postu volebního manažera TOP 09, které organizoval celostátní kampaně před několika parlamentními volbami, chce Jaroslav Poláček rozjet další kampaň. Chystá billboardovou akci Stydím se za svého premiéra, kterou plánuje spustit v lednu. Navazuje na třináct let let starý nápad, kdy si kvůli bytové aféře tehdejšího premiéra Stanislava Grosse nechal vytisknout svoji fotografii s totožným textem na venkovní plakát.

 

„Naše země je tahána po světových médiích, premiér Andrej Babiš nám dělá ostudu. Je jasné, že jeho selfie s Angelou Merkelovou to nespraví. Tak jsme si ve firmě Produkujeme, kterou jsem založil, řekli, že se k tomu starému nápadu vrátíme,“ říká Poláček.

Kampaň nechce vztahovat k voličům ANO. „Nechceme a ani nemůžeme změnit výsledek voleb. Můžeme ale ukázat, že jsou lidé, kteří si přejí, aby první ministr naší vlády odstoupil, nebo alespoň diametrálně změnil své jednání,“ dodává Poláček s tím, že cílem je, aby lidé o problémech Babiše rozumně debatovali.

Zájemcům, kteří by se rozhodli umístit své podobizny na billboardy s nápisem Stydím se za svého premiéra, nabízí Poláček tisk a grafiku zdarma. Uhradit je potřeba jen pronájem reklamních ploch, který by se v lednu měl pohybovat kolem pěti tisíc korun.