K založení penzijka stačí jen mobil, nyní navíc s bonusem 1 000 korun

.

. Zdroj: Komerční banka, a.s.

Rozvoj mobilních služeb nabral od loňského jara takových obrátek, že si dnes přes svůj chytrý telefon můžete sjednat i penzijní spoření. Každý, kdo nyní tuto možnost u KB Penzijní společnosti využije, se navíc může těšit na příjemný bonus 1 000 Kč.

K založení penzijního spoření stačí mít mobilní telefon a staženou aplikaci mobilního bankovnictví Komerční banky Mobilní banka. Sjednání doplňkového penzijního spoření přes mobil je rychlé a jednoduché. Aplikaci může bezplatně využívat každý bez nutnosti mít u KB účet nebo jakýkoli jiný produkt či službu. Neklienti Komerční banky si aplikaci aktivují v kterékoli pobočce KB.

„Podle našich informací jsme první penzijní společností, u níž k založení doplňkového penzijního spoření stačí mobilní telefon. Stejně tak v něm lze převést své stávající penzijní spoření u jiné penzijní společnosti do KB Penzijní společnosti. Uplynulý, v mnohém velmi jiný rok jasně ukazuje, že nastupuje nový finanční svět, který je založen na digitalizaci a mobilních zařízeních. Ačkoli se kolem nás vše dynamicky mění, jedno zůstává stejné – musíme začít včas myslet na penzi a její finanční zajištění,“ uvedl Pavel Racocha, předseda představenstva KB Penzijní společnosti.

Sjednání doplňkového penzijního spoření přes Mobilní banku KB je možné na zařízeních s operačním systémem iOS i Android. KB Penzijní společnost nyní nabízí ještě jedno lákadlo – bonus 1 000 Kč. K jeho získání stačí uzavřít penzijní spoření přes mobil a nastavit si pravidelnou měsíční platbu alespoň 500 Kč.

Nezapomínejte na výhody penzijního spoření!

Výhod doplňkového penzijního spoření je hned několik. Záleží jenom na výši ukládané částky, kterou můžete kdykoliv jednoduše a bezplatně změnit. Pokud si každý měsíc pošlete na penzijní účet 3 000 Kč, využijete naplno všech bonusů, které doplňkové penzijní spoření nabízí – stát na váš účet přidá 2 760 Kč ročně na státních příspěvcích a dalších 3 600 Kč ročně získáte úsporou na daních (snížením svého daňového základu o 24 000 Kč).

Čtvrtina všech účastníků v ČR, kteří mají smlouvu na penzijní spoření, využívá příspěvek zaměstnavatele. Tento příspěvek je pro vás čistý příjem a na rozdíl od mzdy z něj neplatíte daň ani odvody. Zeptejte se v práci, zda vám také přispějí!

Další finanční prostředky pro vaši budoucnost můžete získat aktivním používáním kreditní A karty Komerční banky. Z každé transakce dostanete 1 % na vaše penzijní spoření u KB Penzijní společnosti, a to až 500 Kč měsíčně. Můžete tedy získat dalších 6 000 Kč za rok.

Více informací o spoření na penzi, z hlediska poplatků nejlevnějšího produktu dlouhodobého investování na trhu, získáte na stránkách www.kbps.cz či www.kb.cz/penzijko, v kterékoli pobočce Komerční banky nebo na infolince 955 525 999.