Montblanc představuje kampaň What Moves You, Makes You

Spike Lee

Spike Lee Zdroj: Montblanc

Chen Kun
Taron Egerton
2
Fotogalerie

Značka Montblanc, jejichž pera stojí za mnoha velkými kroky lidstva, neboť s nimi byly podepsány nesčetné smlouvy a dohody přichází, s novou celosvětovou kampaní. V ní odhaluje tři výjimečné muže, kteří jsou novou definicí úspěchu dnešní doby – scénárista a režisér Spike Lee, herec Taron Egerton a zpěvák, herec a spisovatel Chen Kun.

Nová kampaň značky Montblanc nesoucí název What Moves You, Makes You, oživuje misi značky inspirovat lidi, aby maximálně využili svůj potenciál za svých vlastních podmínek, a zároveň oslavuje ty, kdo v životě následují svoji vlastní a individuální cestu a přepisují zažité kódy úspěchu 21. století.

Chen KunChen Kun | Montblanc

Spuštěná na konci srpna 2020, kampaň zdůrazňuje autentické příběhy svých ambasadorů, kteří jsou důkazem, že následování svých snů a vášní nás definuje jako člověka, lepšího a úspěšnějšího, zatímco produkty Montblanc dělají svému nositeli společnost na cestě za tím, co miluje.

Kampaň zachycuje inspirující život oceňovaného scénáristy a filmaře Spikea Leeho a jeho odkaz, který nesporně ovlivnil světovou kulturu; herce Tarona Egertona a jeho neuvěřitelnou cestu, která se před ním otevírá; a herce a zakladatele herecké školy Chena Kuna, který neúnavně hledá nové cesty jak dát co nejvíce zpět své komunitě za využití své vášně ke kreativitě.

Taron EgertonTaron Egerton | Montblanc

Nová platforma společně s kampaní podtrhují základní přesvědčení značky Montblanc, že každý může zanechat stopu; nejenom na jejich cestě za úspěchem, ale také radostí z cesty samotné a snahou, jež inspiruje a vzrušuje na každém kroku.