Jaroslav Bukovský: Patero vychytaných cest, jak krypto nekupovat, ale vydělávat na něm

Kryptotrh oproti všem racionálním očekáváním analytických technicistních materialistů znovu vydělává velké peníze.

Kryptotrh oproti všem racionálním očekáváním analytických technicistních materialistů znovu vydělává velké peníze. Zdroj: Midjourney

Tak už je zase blaze. Kdo by to byl na pozadí celé řady nedobojovaných válek na fyzickém i finančním poli čekal? Investorům se prozatím úspěšně podařilo vyhnout se katarzi a restartovat spanilou jízdu napříč trhy. Přetlak burziánské potence se navíc tak jako vždy přelil do kryptoměn. Tedy na trh, který ještě nedávno všichni považovali za mrtvý, glosovali ho sarkastickými poznámkami a zvěstovatele oživení titulovali vulgárními výrazy. Navzdory krátkozrakým skeptikům se to však opět stalo a trh tradičně proti všem racionálním očekáváním analytických technicistních materialistů znovu vydělává velké peníze.

Binární burzy jednoduše přepnuly z nuly na jedničku a než si ekonomové urovnají brýle na nose, vydělají teenagerům a progresivním dospělákům hezké peníze na nová auta a dovolené. Samozřejmě, optimismus visí na vlásku a sestřelit jej může byť i jen mírný průvan z otevřených dveří burzy, na čemž by kryptosázkaři byli biti nejvíce.

Zkusme tedy pověstnou zlatou střední cestu: investici do akcií, kterým se náramně daří, když se zelená krypto. Pět tipů, kterak vydělávat na kryptu, a přesto sedět pouze v publiku a nehrát hlavní part, následuje. Brutálně vydělávají už teď, a pokud se štěstí z kryptosvěta opět nevytratí, čeká je zářná budoucnost.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!