Central Park Praha: 90 prodaných bytů za rok

Během loňského roku bylo v projektu Central Park Praha prodáno celkem 90 bytových jednotek. Tato skutečnost řadí Central Park Praha ve světle posledních analýz společnosti Trigema mezi nejúspěšnější developery podle počtu prodaných bytů v roce 2011.

Společnost Trigema zveřejnila 20. února 2012 druhý díl své souhrnné analýzy rezidenčního developmentu roku 2011 v Praze: Prodeje bytů pod lupou. Tyto statistiky rozčleňují developery podle počtu bytů prodaných v roce 2011. Central Park Praha patří se svými 90 prodanými byty mezi 9 % nejúspěšnějších developerů.

Central Park Praha je projektem rezidenční čtvrti na Žižkově. Nachází se v sousedství parku Parukářka a je charakteristický zejména množstvím zeleně, polohou v žádané lokalitě, výbornou dopravní dostupností centra metropole i atraktivními výhledy na pražské panorama. Nabízí nejrůznější varianty dispozic i velikostí - od bytů 1+kk o velikosti 32 m2 až po rozlehlé penthousy v nejvyšších patrech. V nabídce nechybí ani netradiční terasové domy spojující bydlení v centru metropole s výhodami rodinného domu obklopeného zelení.