M&M reality se vrací na slovenský trh

Po více než dvou letech se česká realitní společnost M&M reality vrací na slovenský trh. Pod novým názvem M&M reality holding Czech republic s.r.o. přebírá zpět stávající síť M&M reality, kterou na Slovensku v roce 2006 založila a v roce 2010 zdarma přenechala tehdejšímu slovenskému vedení. Oznámila to M&M reality.

„S velkým neklidem jsme v poslední době sledovali některé neuvážené marketingové kroky ve vedení firmy. Těmito špatnými rozhodnutími začala slovenská společnost ztrácet krok s dnešním realitním světem. Proto jsme se před několika měsíci rozhodli, že převezmeme značku zpět a dostaneme ji tam, kde jsme ji v roce 2010 zanechali,“ komentuje situaci obchodní ředitel M&M reality Miroslav Jonáš.

Návratu předcházela půl roční práce v oblasti práva, duševního vlastnictví, obchodní strategie, marketingu, ekonomiky a řízení firmy. „Klientům nabídneme mnoholeté zkušenosti v oboru, osobní přístup, silné finanční zázemí a jistotu velké společnosti s rozsáhlými majetky, díky kterým se nemusí bát svěřit svůj životní obchod naši společnosti. Makléřům nabídneme unikátní obchodní systém, který nás již sedm let drží na vrcholu českého realitního trhu, kompletní back-office a realitní systém STORMM, který jsme vyvinuli a přizpůsobili slovenskému trhu“, říká generální ředitel společnosti Milan Zavadil.

Společně s realitní společností vstupují na Slovensko i další členové naší skupiny – M&M pojišťovací a Bonus club, který klientům nabízí slevové karty. Vedení společnosti si pro závěr roku 2012 vytyčilo za cíl zdvojnásobení stávajícího obratu a pro rok 2013 připravilo plán na kompletní ovládnutí slovenského realitního trhu.