Nejdražší byt Česka nabízí soukromý výtah i vyhřívaný bazén. Rozprostírá se ve třech patrech

Nejdražší byt v Česku
Nejdražší byt v Česku
Nejdražší byt v Česku
Nejdražší byt v Česku
Nejdražší byt v Česku
10
Fotogalerie

Nejdražší byt v Česku najdete v Praze. Zájemce o něj by musel pravděpodobně zaplatit 350 milionů korun a užíval by si plochu 1400 m2 rozprostřenou mezi tři horní patra ve sto let staré budově v centru Prahy. Ta byla náležitě zrekonstruována, aby se v ní mohl nacházet ten nejluxusnější byt, který v Česku najdete. 

Byt disponuje téměř vším, na co si člověk vzpomene. Jeho interiér je zaměřen na maximální pohodlí jeho obyvatel. K dispozici je soukromý výtah, který vede i do privátního suterénu. Tam se nachází takzvaná „party room“, vinný sklep, kam se vejde až tisíc lahví vína, wellness s vyhřívaným bazénem a posilovna.

V bytě je i několik ikonických prvků, kterých si člověk všimne hned na první poled. Například točité schodiště se skleněným zábradlím. Parkování pro celkem osm vozů zajišťuje podzemní zakladač. Součástí bytu je i vlastní recepce, k dispozici je komorník, který se o byt postará i v době, kdy ho nikdo neobývá.

Nejdražší byt na světě se nachází v Monaku ve 170 metrů vysokém betonovo-skleněném mrakodrapu a je naceněn na 327 milionů dolarů. Zabírá pět nevyšších podlaží v budově a rozprostírá se na ploše 3 300 m2. Nejenže tam člověk najde saunu, tělocvičnu, ale dokonce i taneční parket nebo venkovní bazén s tobogánem.