Překrásné Vánoce, milí čtenáři

Hezké prožití vánočních svátků přeje redakce týdeníku Sedmička.

Milí Kladenští,
většina z vás už mne patrně s menší nebo větší radostí vyhlíží a očekává, zda a jakou nadílku letos přinesu. Samozřejmě pro ty nejmenší máme „společné“ dárky – chrastítka, auta, panenky, kočárky, stavebnice, plyšáky, tříkolky, kola, brusle a jiné sportovní náčiní, trička, kalhoty, šaty, ponožky, ti starší mým jménem dostanou mobily, MP4, iPody, notebooky, (ne)značkové oblečení a mnoho, mnoho dalšího.
Mezi dárky, které pod stromečkem děti i dospělí najdou, budou bezesporu ty, které si přáli a které jim udělají radost. Rád bych k nim ale přihodil ještě pytel plný lásky a soucitu, úcty a tolerance, touhy a víry. Snažím se rok co rok tento vak mezi ostatní dárky propašovat. Tam, kde ho znají a chtějí, už se na něj jistě těší. Mnohé dveře a okna vašich domovů ale zůstávají zabedněná, a já se do nich nedostanu.
Zkuste tedy v letošním roce pootevřít své dveře a pusťte mne dovnitř. Nechte mne rozbalit můj pytel a pohlédněte, co v něm je. Ta láska možná vypudí nenávist, soucit probudí touhu pomáhat, úcta ukáže novou cestu, tolerance sníží zlobu a víra přinese radost, pohodu i lepší zdraví. A s tím se dá dalších 365 dní skutečně dobře žít. Den vašeho narození můžeme oslavovat společně. Váš Ježíšek