ISIC již není jen průkazem pro vysokoškoláky

Zdroj: ISIC

Studentský průkaz ISIC zná většina z nás z dob vlastních studií nebo ze studia svých dětí na vysoké škole.  Málokdo však ví, že ISIC není jen průkazem určeným pro vysoké školy a jejich studenty, ale již dlouho funguje také na středních školách a nově také na školách základních.

Od roku 1998, kdy ISIC vydala první česká vysoká škola, uplynula již řada let. Během této doby se ISIC stal identifikačním průkazem studenta na dalších 40 vysokých a 500 středních školách v České republice. Novinkou letošního roku je zahájení vydávání speciálního průkazu ISIC ŠKOLÁK na ZŠ, přičemž počet spolupracujících škol počítáme již na desítky. 

Průkazy ISIC mají hned několik funkcí. Jedná se o jediný celosvětově uznávaný studentský průkaz, který žákům a studentům nabízí slevy na více než desetitisících míst na celém světě a na zhruba 2200 místech v ČR. Zároveň je ISIC i čipová karta, která je plně zapojitelná do školních systémů.

Na tuto funkcionalitu společnost GTS ALIVE s.r.o., která je jedinou licenční autoritou pro vydávání průkazů ISIC a ITIC v ČR, navázala nový produkt, který nabízí školám. Nově vytvořený komplexní systém pro školy ISIC PORT zahrnuje přístupové, docházkové, kopírovací systémy nebo čipové systémy do jídelny. Kombinací čipového systému a identifikačních průkazů je společnosti GTS ALIVE s.r.o. schopna pokrýt potřeby všech typů škol.