Domácí pivovar, dron na vodík i chytrý hrnec. V Las Vegas začíná veletrh CES

CES Innovation Awards

CES Innovation Awards Zdroj: profimedia.cz

CES Innovation Awards
CES Innovation Awards
CES Innovation Awards
4
Fotogalerie

Za dveřmi je CES – největší svátek spotřební elektroniky na západ od Aše. Lasvegaská obří hala se návštěvníkům otevře už 7. ledna a v jejím nitru budou moci obdivovat jak rozměrné televizní obrazovky, na které s trochou píle člověk našetří po několika letech usilovné práce, tak armádu gadgetů všeho druhu, jejichž praktické využití sice mnohdy pokulhává, ale zaujmou alespoň svým inovativním přístupem.

Právě do tohoto ranku spadají i novinky každoročních CES Innovation Awards, tedy elektronické výrobky, které organizátory zaujaly pro jejich neotřelý design, poctivý inženýring, anebo prostě proto, že je na trh vypustil, anebo se k tomu teprve chystá, některý ze sponzorů pouštního festivalu.

Letošní ročník není výjimkou. Na webu Consumer Electronics Show najdete stovky kusů elektroniky rozřazené do několika desítek kategorií, které do jisté míry definují, co bude k vidění i v samotné hale. Pojďme se na některé z nich podívat.

Byť jsou všemožné gadgety rozdělené do několika desítek žánrových kategorií, vládne jim ta nejvyšší – Best of Innovation, která vybírá to nejlepší z nejlepších. Letos zde má svého zástupce i náš Avast, organizátorům se totiž zalíbil systém Omni. 

Celý článek najdete na webu zive.cz >>>