Plaťte chytře. Tyto „kreditky“ od Raiffky vám přispějí na Vánoce

Platební karty Mastercard

Platební karty Mastercard Zdroj: Aleš Pospíšil

Kreditní karta Mall
Kreditní karta Aukro
Kreditní karta O2 RB
Výpis z kreditní karty
Vánoční provoz v e-shopech Alza.cz a Mall.cz.
13
Fotogalerie

Zmapovali jsme nabídku kreditních karet, které vám při založení něco hodí, což se v čase předvánočním může hodit. Mezi výhody „kreditek“ patří také to, že vám vrátí nějaké to procento z nákupu a bezúročné období na peníze, kterými jste sice zaplatili, ale nejsou vaše. Pokud vám kreditní kartu schválí, můžete si přilepšit dva tisíce korun na obchoďáku Mall.cz nebo na tržišti Aukro.cz.

Ovšem pozor, jakmile nejste schopni včas splatit celou dlužnou částku, nastupují u všech kreditních karet velmi vysoké úroky, pamatujte na to. Reprezentativní příklad, který vám žádná banka nedá: dlužíte-li 30 tisíc, pak je minimální splátka zhruba 1 200 korun a z toho jsou zhruba 2/3 úroky. Jen 400 Kč tak jde na splátku dluhu, zbytek je cena půjčených peněz.

Veselejší Vánoce vám vykouzlí karty od Raiffeisenbank. Jmenovitě Mall karta, Style Aukro a O2 RB. Bonusy na prvních dvou čítají 2 000 korun, bonus na O2 kartě je pak poloviční. S kartou Mall.cz se vyplatí platit na internetu, jelikož z těchto nákupů vrací 2 procenta, Style karta vrací 1 procento ze všech nákupů a s O2 RB kartou si zase zlevníte vyúčtování služeb O2. Než si o karty budete žádat, nastudujte si ceník (PDF).

Žádat můžete zde: