CENTRAL GROUP staví 1800 dostupných i luxusních bytů. Podívejte se kde

Téměř 1800 cenově dostupných i luxusních bytů po celé Praze letos staví developerská společnost CENTRAL GROUP

Téměř 1800 cenově dostupných i luxusních bytů po celé Praze letos staví developerská společnost CENTRAL GROUP

Nová etapa projektu Letňanské zahrady nabízí dalších 183 bytů v blízkosti metra. Díky velkým zahradám a terasám jde o ideální bydlení pro rodiny.
Luxusní byty v tradiční lokalitě s rodokmenem starého Břevnova vznikají v projektu Rezidence Břevnovské centrum, do prodeje půjdou v polovině září.
Moderní a cenově dostupné bydlení s výhledem na Vltavu najdou zájemci v projektu Vltavská vyhlídka v Holešovicích také od poloviny září.
Bydlení zalité sluncem v pulsující lokalitě přímo na metru, to je Rezidence Palmovka v Praze 8. Na nabídku bytů se můžete těšit v polovině října.
Komorní bytový projekt Rezidence U Muzea, přímo nad Václavským náměstím v samém srdci Prahy, začne CENTRAL GROUP prodávat začátkem října.
8
Fotogalerie
Největší český rezidenční developer, společnost CENTRAL GROUP, uvádí na podzim největší nabídku nového bydlení v historii. Firma v Praze staví téměř 1800 nových bytů a kromě cenově dostupného bydlení nyní nově nabízí i unikátní luxusní projekty přímo v centru Prahy. Celkem během podzimu zahájí prodej více než 700 bytů v 7 nových lokalitách, každých 14 dnů bude do prodeje uvádět nové projekty.

Již prvního září zahájil CENTRAL GROUP prodej nové etapy cenově dostupných bytů v Letňanech. V polovině měsíce pak do prodeje zařadí dva úplně nové projekty v širším centru Prahy, a to v Holešovicích a na Břevnově. Začátek října bude patřit dvěma dlouho očekávaným exkluzivním projektům na Smíchově a na Vinohradech. V polovině října pak přibydou v nabídce další cenově dostupné byty v Pitkovicích a také luxusní bydlení přímo na metru v Rezidenci Palmovka. Za zmínku stojí i stále dostatečně velká nabídka bytů v historicky nejúspěšnějším projektu luxusního bydlení v centru Prahy, Residenci Garden Towers na Žižkově.

Všechny uvedené projekty se již stavějí a budou zkolaudovány v příštím roce, takže klienti mají jistotu včasného dokončení a předání nemovitosti.

Dva nové rezidenční klenoty v centru Prahy jsou již dokončené

Naprosto unikátní nabídku dvou exkluzivních projektů přímo v centru Prahy připravuje CENTRAL GROUP na začátek října. Jak Rezidence Park Nikolajka v prestižní vilové čtvrti na Smíchově, tak i Rezidence U Muzea na Vinohradech patří k tomu nejzajímavějšímu, co se v posledních mnoha letech v centru Prahy postavilo.

Rezidence Park Nikolajka, komorní bytový areál doslova obklopený zelení s nádhernými výhledy, nabízí exkluzivní byty 1+kk až 5+kk. Unikátní a limitovanou nabídku těchto bytů dokládá i fakt, že příprava a realizace celého projektu trvala neuvěřitelných 13 let.

Druhý projekt, bytový dům Rezidence U Muzea, se nachází v samém srdci Prahy přímo nad Václavským náměstím.

Oba tyto projekty jsou již zkolaudované a jejich prodej bude zahájen od 1. října. Již nyní se ale zájemci mohou registrovat k přednostnímu přístupu k nabídce bytů, aby si mohli vybírat mezi prvními. Registrace je možná na webových stránkách www.park-nikolajka.cz a www.u-muzea.cz.

Firma staví po celé Praze 1800 nových bytů

Výsadní postavení CENTRAL GROUP na českém trhu potvrzuje objem bytů ve výstavbě. Společnost má totiž aktuálně ve fázi probíhající výstavby téměř 1800 bytů po celé Praze. To odpovídá přibližně polovině celkové roční stavební aktivity v hlavním městě. Podle ČSÚ totiž bylo v loňském roce v bytových domech v Praze zahájeno celkem 3625 bytů, což byl nejlepší výsledek za posledních 5 let.

„Pouze u bytů, které se v okamžiku zahájení prodeje již stavějí, mají kupující jistotu jejich včasného dokončení a předání. Proto prodáváme výhradně jen takové projekty, které jsou už ve fázi výstavby. Praktiky některých jiných developerů, kteří prodávají ještě ani neschválené projekty na papíře na takzvané rezervační smlouvy, považujeme za neseriózní klamání zákazníků. Není totiž zaručeno, že se takové projekty v budoucnu budou vůbec stavět a kupující tak riskují nejen zklamání, ale především ztrátu času a peněz. Ceny nemovitostí i úroky hypoték totiž postupně rostou,“ upozorňuje Dušan Kunovský, šéf CENTRAL GROUP.

Více informací a kompletní nabídku všech bytů naleznete na www.central-group.cz.