Nominace v anketě Křišťálová Lupa 2017 už jen do neděle

Zdroj: Lupa.cz

Co vás za poslední rok na české internetové scéně nejvíce oslovilo? Jaký projekt vás zaujal? Který web by měl být oceněn? Pomozte najít a ocenit ty nejlepší.Dejte o nich vědět a nominujte je v anketě Křišťálová Lupa 2017 - Cena českého Internetu. 

Už po dvanácté se koná anketa Křišťálová Lupa – Cena českého Internetu, ve které se hledají a oceňují ty nejúspěšnější a nejzajímavější projekty a služby, a také výrazné osobnosti české internetové scény.

Už jen do neděle 27.srpna máte možnost poslat své tipy na projekty, o nichž jste přesvědčeni, že si letošní nominaci zaslouží. Tak neváhejte. Stačí vyplnit jednoduchý nominační formulář.

Rozhodovat budete o pořadí v následujících kategoriích:

  • Cena popularity
  • Zpravodajství
  • Internetové obchodování
  • Nástroje a služby 
  • Zájmové weby 
  • One (wo)man show

Pokud provozujete vlastní web nebo nabízíte skvělou službu, můžete jej nominovat ve speciálním formuláři.

V loňském roce získala DVTV Cenu popularity a bodovala i v kategorii Zpravodajství. Kategorii Projekt roku vyhrál Avast a koupě AVG. Osobnostmi roku se stali Eduard Kučera a Pavel Baudiš z Avastu. Anticena byla udělena za cenzuru internetu v hazardním zákoně.

Finální hlasování odstartuje 21. září, kde vítěze v šesti kategoriích zvolí internetová veřejnost, v dalších osmi pak odborná porota. 30. listopadu na slavnostním večeru v Divadle Archa budou předány ceny těm nejlepším.

Anketu Křišťálová Lupa 2017 pořádá server Lupa.cz, jehož provozovatelem je společnost Internet Info. Hlavním partnerem ankety je T-Mobile,  partnery jsouActive24a Chivas Regal. Hlavními mediálními partnery jsou Česká televize a Český rozhlas Radiožurnál. Produktovým partnerem je Schweppes. Mediálními partnery jsou Aktuálně.cz, Deník.cz, E15.cz, Euro.cz, Heureka.cz, Hypermedia.cz, Info.cz, Novinky.cz, Seznam.cz a Tiscali Media.