Samsung spouští předobjednávky nových Neo QLED televizorů. Získat můžete Galaxy S21 5G jako bonus

.

. Zdroj: Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Pokud si do 4. dubna předobjednáte televizor z letošních modelových řad Neo QLED 4K TV, získáte mobilní telefon Galaxy S21 5G jako bonus. Bonusový telefon Galaxy S21 5G je šedé barvy, s vnitřní pamětí 8+128 GB a jeho doporučená maloobchodní cena je 22 490 Kč. 

Nabídka platí pro 4K modely QN95A, QN91A, QN90A a QN85A zakoupené skrze e-shop www.samsung.cz. Zde si také pomocí kamery vašeho telefonu můžete vyzkoušet prostřednictvím rozšířené reality to, jak bude nový televizor vypadat u vás doma (příklad).

Čím nové Neo QLED TV vynikají?

Letošní modelové řady televizorů Neo QLED jsou vybaveny novým světelným zdrojem Quantum Mini LED, která dostává technologii QLED na novou úroveň. O precizní práci obrazovky se stará technologie Quantum Matrix a výkonný obrazový procesor Neo Quantum Processor optimalizovaný přímo pro modely Neo QLED. Diody Quantum Mini LED dosahují jen 1/40 výšky běžné LED diody. Místo obvyklé technologie, kdy se světlo rozptyluje čočkou a každá dioda je připevněná samostatně, využívá systém Quantum Mini LED tenoučkých mikrovrstev pro větší počet diod současně.

Technologie Quantum Matrix pak umožňuje jejich samostatné precizní ovládání, takže nedochází k přezáření a obraz zcela odpovídá záměru filmových tvůrců. Technologie Neo QLED umožňuje ovládat jas v 12bitové hloubce v 4096 krocích, čímž se rozšiřuje oblast mezi nejtmavším a nejsvětlejším bodem a sledování obrazu v HDR kvalitě je opravdovým zážitkem. Další skvělou součástí celého systému je výkonný obrazový procesor Neo Quantum Processor s výjimečnými schopnostmi upscalingu neboli převodu obrazu do vyššího rozlišení. Procesor využívá 16 odlišných neuronových sítí s umělou inteligencí, vesměs specializovaných na upscaling a hluboké strojové učení, a bez ohledu na kvalitu zdroje tak dokáže obraz konvertovat do rozlišení 4K, případně 8K u nejvyšších modelových řad. Doporučená maloobchodní cena televizorů začíná od 47 990 Kč.