Značka Victorinox otevírá v Praze nový butik

Nůž Victorinox.

Nůž Victorinox. Zdroj: Victorinox

Nůž z edice Place 2 Be inspirovaný Prahou. Jedná se o model Climber a bude k dostání exkluzivně pouze v butiku za cenu 1 190 Kč.
Victorinox nabízí krom nožů, zavazadel a doplňků i parfémy.
Nový monobrand butik sídlí kousek od Staroměstského náměstí, paralelně s Pařížskou ulicí.
Vybraný sortiment značky Victorinox
Vybraný sortiment značky Victorinox
14
Fotogalerie

Asi každý člověk na světě zná ikonické červené nože Victorinox. Švýcarská klasika známá svou odolností je doplňkem, kterým by měl mít člověk neustále u sebe. Nikdy totiž nevíte, kdy budete potřebovat nůž. Nebo vývrtku. Značka nyní otevírá svůj první monobrand butik v Praze.

Victorinox se spojil se společností Koscom Hodinky a otevírají nový butik, jen pár kroků od Staroměstského náměstí. Poprvé bude možné jej navštívit v pondělí 16. srpna. Butik nabídne kompletní sortiment značky Victorinox. Od slavného armádního nože až po kuchyňské vybavení, cestovní zavazadla, hodinky a parfémy.

Široký sortiment produktů je prezentován v přirozeně prosvětleném a velkorysém prostoru. Kromě široké škály modelů a barev si můžete mnohé nože přizpůsobit, co se konfigurace a gravírování týče a nechat si je upravit na míru. Výjimečným kouskem přichystaným právě pro pražský butik bude unikátní "Place 2 Be" nůž s panoramou hlavního města.

Victorinox najdete ve více než 120 zemích světa. Franšízové pobočky vznikají vedle obchodů provozovaných přímo společností Victorinox na strategických místech jako třeba Curych, Luzern, Ženeva, Berlín, Kolín nad Rýnem, New York, Tokio či Hongkong.

Podívejte se v galerii na průřez sortimentem značky Victorinox.