Číšník si u mě vydělá 50 tisíc čistého. Bez praxe restauraci ani neotvírejte, říká šéfkuchař Kalina | E15.cz

Číšník si u mě vydělá 50 tisíc čistého. Bez praxe restauraci ani neotvírejte, říká šéfkuchař Kalina

1080p720p360p

Karel Dlabač

Kolik musí mít restauratér na účtu, když otevírá nový podnik? Jak pozná dobrého číšníka nebo zda musí personál přeplácet? I o tom ve své, již druhé, restauraci na pražské Kampě hovořil šéfkuchař známý z televizní show Master Chef. Miroslav Kalina chce dělat takzvanou novou pražskou kuchyni. Jak přemýšlí restauratér, v jehož podniku si dáte řízek za 425 korun? Podívejte se na první díl pořadu E15 Recept na úspěch, který bude pravidelně přinášet rozhovory s inspirativními podnikateli v gastro byznysu.

Autor: Karel Dlabač
 

Články odjinud

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!

Články odjinud