Českým Primkám se daří, firma otevírá novou prodejnu

Zdroj: ELTON hodinářská

Společnost ELTON hodinářská, která je od jara členem skupiny Czechoslovak Group (CSG), zažívá období mimořádného rozvoje. V uplynulých měsících připravila dvě limitované edice a 17. listopadu otevře novou prodejnu v centru Prahy.

Tým novoměstské manufaktury firmy ELTON, který je jediným českým výrobcem hodinek PRIM, se před Vánoci nezastaví. Společnost pracuje na dvě směny a až do konce roku jsou mechanické hodinky vyprodány.  Na zvýšený zájem reagovala firma i vydáním speciálních vánočních dárkových certifikátů, s bonusem v podobě nástěnných hodin nebo pronájmu bezpečnostní schránky 24SAFE. „Certifikát je zároveň dobrou volbou pro ty, kteří nevědí, jaký model přesně pro své blízké vybrat. Hodnota dárkového certifikátu zcela na volbě zákazníka,“ vysvětluje generální ředitel ELTONu Martin Pabiška.

Logickým krokem v rozvoji firmy je i otevření nové reprezentativní prodejny značky PRIM Manufacture 1949. Byla vytvořena ve velkorysém a vzdušném designu v rámci nově vzniklého projektu ve 4. patře obchodního domu Kotva. Zákazníci zde najdou široký výběr ze všech modelových řad značky PRIM a zároveň zkušený personál, který jim poradí s výběrem i s možností individualizací. „Nová prodejna má výhodnější umístění s lepší možností parkování a zároveň nabízí větší a pohodlnější nákupní prostor, než stávající provozovna v Pánské pasáži,“ říká Martin Pabiška a dodává, že prodejna v Pánské pasáži bude k 23. prosinci uzavřena.

Těžiště výroby společnosti ELTON hodinářská spočívá v produkci mechanických hodinek s vlastním strojkem, velmi oblíbené jsou zejména limitované edice, které vzbuzují stále větší zájem, nejen mezi sběrateli. „Vedle limitované edice PRIM KAREL IV., jejíž prodej byl zahájen na jaře, jsme letos vytvořili ještě dvě další unikátní limitky – PRIM ORLÍK II. BRONZ, tedy hodinky, které mají poprvé v dějinách značky pouzdro vyrobené z bronzu a nejnovější PRIM VÁCLAV HAVEL,“ vypočítává generální ředitel firmy. Právě hodinky z limitované edice PRIM VÁCLAV HAVEL, věnované památce významné osobnosti našich novodobých dějin, budou poprvé veřejně vystaveny při slavnostním otevření nové prodejny v Kotvě.