Cyklistická sezóna 2019 v půjčovně PREkolo

Zdroj: archiv

Zájem o testování a půjčování elektrokol zejména v kategorii TOP kolo byl v minulém roce značný a Pražská energetika proto otevřela půjčovnu svých elektrokol celoročně. Rok 2019 je plný novinek, sezóna v plném proudu, a tak je možné se přijít podívat každý všední den od 9 do 18 hodin.

Pojďme si některé z letošních novinek představit. Je to například německá značka elektrokol Corratec, i nadále jsou ale zastoupeny širokou nabídkou elektrokola značek Haibike, Apache, Author a Leader Fox.Zpravidla u všech letošních novinek výrobci garantují delší dojezdy, vyšší kapacity baterií a nové pohony. Všechny tyto parametry pomohou zpříjemnit jízdu na elektrokole. Z důvodu vysoké oblíbenosti výpůjček eletrokol z kategorie TOP kolo se v PRE rozhodli na letošní sezónu připravit nejlepší kola na trhu, které je možné si vypůjčit a vyzkoušet.

Cyklistická sezónaCyklistická sezóna | Pražská energetika, a.s.

Jako bonus zdarma zapůjčí v prodejně PREkolo i příslušenství (helmu, zámek a nosič). Zaškolení před jízdou a detailní seznámení s chováním elektrokola je ze strany PRE samozřejmostí. Modely elektrokol pro rok 2019 obsahují integrované osvětlení, které je nejenom praktické, ale zvyšuje bezpečnost jízdy a viditelnost v provozu. Tyto prvky najdete například u elektrokol značky Corratec. Od ní pochází i elektrokolo, jehož hmotnost činí pouhých 14,5 kg a s pohonem Fazua evation 1.0, které je opravdovou špičkou v této kategorii. Je určeno pro vyznavače sportovní rychlostní silniční cyklistiky.

Cyklistická sezónaCyklistická sezóna | Pražská energetika, a.s.

Druhým německým zástupcem je již osvědčený Haibike, který představuje nový pohonný systém Haibike FLYON.  Modely Haibike FLYON 2019 jsou poháněny motorem TQ HP120 s točivým momentem 12 Nm. Integrovaná baterie o kapacitě630 Wh a napětí 48 Vzaručí delší dojezd. Elektrokolo obsahuje klasickou nabíječku o výkonu 4 A a na přání bude možné objednat rychlonabíječku o výkonu 10 A, díky které bude elektrokolo nabité na 80 % za 60 minut.

V nabídce elektrokol nechybí ani výrobci z České republiky. Nové modely elektrokol jsou i od značek Author, Apache a Leader Fox. U elektrokol Apache je možné vyzkoušet nový pohon COMP Drive vyvinutý v České republice, s integrovaným řadícím Gear-senzorem pro snazší řazení a zvýšení životnosti převodového systému.

Modely pro rok 2019 jsou tedy ve znamení nových designů, pohonných jednotek a integrovaných baterií vyvíjených pro zvýšení komfortu jízdy. To vše v Centru služeb PREv Jungmannově ulici 747/28 v Praze 1. Neváhejte a včas si zarezervujte kolo v rezervačním systému: www.prekolo.cz.

Cyklistická sezónaCyklistická sezóna | Pražská energetika, a.s.

Více informací na telefonním čísle 267 053 465, na e-mailové adrese prekolo@pre.cz nebo na stránkách www.prekolo.cz.