Krnáčová se chová jako Kočí z VV, reagoval Hudeček na její stížnost

Tomáš Hudeček

Tomáš Hudeček Zdroj: CTK

Pražská jednička hnutí ANO pro komunální volby Adriana Krnáčová si postěžovala na chování pražského primátora a lídra kandidátky TOP 09 Tomáše Hudečka. Před volbami jí poslal sms s výzvou ke schůzce. Krnáčová však textovou zprávu zveřejnila. Podle Hudečka se chová jak Kristýna Kočí z Věcí Veřejných.

Krnáčová dostala od současného primátora nabídku, aby se s ním setkala, protože se zástupci ostatních stran kandidujících do pražského zastupitelstva už sešel.

„Řekli jsme ne. Jednat budeme až po volbách, nikoli za zády Pražanů,“ uvedlo hnutí ANO na svých webových stránkách.

Hudeček chtěl podle svého vyjádření vědět, s čím jde ANO do pražských voleb. „To mě ostatně zajímá stále, neboť do včerejška toto hnutí nemělo zveřejněný program pro Prahu, ale pouze několik populistických hesel. Jediné co o pražském ANO víme, je, že ho vede paní Radmila Kleslová , která je dvorní dámou kmotra Tomáše Hrdličky z Prahy 10,“ sdělil Hudeček.

Primátor Hudeček na svém twitteru komentuje i spot Krnáčové:

Dodal, že stejně, jako spolu jednají politici ve Sněmovně i on hovoří s představiteli demokratických politických subjektů v Praze. „Je normální, že spolu politici mluví, nenormální je zveřejňování esemesek, které si pamatujeme od Kristýny Kočí z Věcí Veřejných,“ konstatoval Hudeček.

Protikorupční bojovnice Krnáčová působila v Rittigově dosahu

Profil: Protikorupční bojovnice chce vyčistit Prahu od lobbistů

Tomáš Hudeček: Nikoli boj s lobbisty, jen se chtějí vrátit estébáci