Na terminálu Sazky zaplatíte fakturu i dobijete mobil

Zdroj: SAZKA

Prodejní místa Sazky má každý spojený především s možností vsadit Sportku nebo Eurojackpot. Víte však, že zde můžete i zaplatit faktury?

Některá z tisíců prodejen, na kterých terminál najdete, vám usnadní spoustu času pro každodenní povinnosti. Dokáží také šetřit vaši peněženku.

Dobíjení kreditu, vyzvednutí balíku, placení faktur nebo vyúčtování v hotovosti, bezpečné platby v e-shopech, splátky úvěrů nebo výběr hotovosti z běžného účtu. Prodejny Sazky nabízejí celou řadu služeb, o kterých jste třeba ani nevěděli, a které vám zjednoduší život.

Placení faktur a složenek

V obchodech s terminálem Sazky lze zaplatit jednorázové a pravidelné platby za energie, pojištění, předplatné nebo internet. Stačí, aby byl na dokladu čárový kód s logem Sazky nebo nově i QR kód. Vaše hotovostní platba bude navíc převedena hned, bezpečně a levněji než při platbě složenky typu A..

Další výhodou je dostupnost. Zaplatit můžete na více než 6 000 místech a hned 3 000 prodejen s terminálem má otevřeno i po osmnácté hodině nebo o víkendu. 740 míst dokonce nonstop!

Na prodejních místech Sazky zaplatíte více než 50 smluvním společnostem, jako jsou například Generali, Česká pojišťovna, ČEZ, MND, Home Credit nebo nově i Innogy energie. 

Dobíjení kreditu

Dobíjení předplacených karet mobilních operátorů je díky víc než šesti tisícovkám terminálů hračka. Na terminálech Sazky dobijete SAZKAmobil a tři hlavní operátory T-Mobile, O2 a Vodafone. Prodejny Sazky ale doplní váš kredit i u dalších vybraných virtuálních operátorů. Více o službě Dobíjení kreditu najdete na tomto odkazu.

SAZKA Balíky

Jednou z novějších možností na terminálech Sazky je služba Balíky. Na více než 500 prodejnách si můžete vyzvednout zboží, které jste si objednali z e-shopu. Při výběru dopravce zvolte v online obchodě DPD Pickup a vyberte si nejvhodnější prodejní místo Sazky, kam vám společnost DPD balíček doručí.

Sazka Balíky se ale budou hodit i v případě, že vás kurýr DPD nezastihne doma. Po dohodě s ním si zvolíte nejbližší prodejnu, kde na vás bude vaše zboží čekat. A dobrá zpráva? Mnoho z těchto míst má otevřeno i o víkendu. Svoji nejbližší prodejnu najdete na mapě na tomto odkazu.

Bezpečné online nákupy Paysafecard

Se službou Paysafecard si díky PIN kódům v hodnotách 100 Kč, 300 Kč, 1 000 Kč nebo 2 000 Kč, které zakoupíte na 5 650 prodejních místech Sazky, jednoduše a bezpečně zaplatíte v e-shopu.

Více informací o všech finančních službách společnosti Sazka se dozvíte na tomto odkazu.