Prague Property Forum 2019: setkání osobností realitního trhu

Zdroj: archiv Property Forum

Třetím rokem se v Praze v rámci konference Prague Property Forum sejdou přední osobnosti českého a středoevropského realitního trhu, aby diskutovaly o budoucnosti realitního podnikání. Realitní investoři, bankéři, developeři, realitní konzultanti, právníci, zakladatelé proptech firem, architekti a znalci v oboru oceňování zde zhodnotí potenciál českého realitního trhu z globální perspektivy.

Celodenní program Prague Property Fora pokrývá celou řadu témat. V úvodní přednášce ukáže známý ekonom Tomáš Sedláček, jak se globální ekonomika digitalizuje, a představí významné trendy, které ovlivní další růst evropských ekonomik. V tématu digitalizace bude pokračovat James Dearsley, globální proptech guru, který promluví o tom, jak technologie zcela transformují podnikání v oblasti realit.  

archiv Property Forum

Na úvodní proslovy naváží dva diskusní panely ranní sekce. Prvního se zúčastní osobnosti českého trhu realitních investic a budou s posluchači sdílet své odhady budoucího vývoje. V druhém panelu se setkají zástupci pěti předních bank, aby diskutovali financování nemovitostí v regionu CEE. 

Druhá sekce Prague Property Fora bude věnována uživatelům – nájemcům komerčních nemovitostí. Prvním tématem je používání inovativních nástrojů, které pomáhají vytvořit efektivní, dlouhodobě udržitelné a ke svým uživatelům přátelské budovy. Následovat bude přehled o pražském trhu flexibilních kancelářských prostor v evropském kontextu, který uvede téma dalšího panelu, kterým bude zkušenost nájemců v kancelářských budovách. Pozvaní odborníci budou mluvit o tom, co dělá pracovní prostředí roku 2019 atraktivním a co v dalších letech zajistí spokojenost stávajících nájemců a nové nájemní smlouvy.     

  archiv Property Forum

Třetí a závěrečná sekce konference Prague Property Forum bude věnována současným trendům v hotelovém a retailovém segmentu realitního trhu a dále digitalizaci oceňování nemovitostí. Akci uzavřou prezentace inovativních proptech společností, které účastníkům představí své aktivity jak v České republice, tak v regionu CEE.  

  archiv Property Forum

Prague Property Forum se koná v úterý 4. června 2019 od 9 do 16.30 hodin v Cubex Centre v Praze 4. Organizátoři očekávají, že na akci vystoupí 30 přednášejících a že se jí zúčastní více než 200 realitních odborníků. Akci společně pořádá Property Forum, přední mediální a eventová platforma, která na středoevropském realitním trhu působí již téměř 10 let, a RICS, mezinárodní oborová organizace realitních profesionálů. Sdružuje více než 140 000 odborníků, kteří působí ve 146 zemích světa. V České republice má více než 100 členů.