Přichází nová platforma sportovního marketingu Give me 5

Futsal (ilustrační)

Futsal (ilustrační) Zdroj: IFA

Give me 5
2
Fotogalerie

Give me 5 je networkingová platforma pro sportovní marketing, která má za cíl propojovat zajímavé sportovní akce, týmy a jednotlivé sportovce se sponzory, a tím podpořit financování českého sportu. Historicky první setkání pod hlavičkou Give me 5 se uskuteční 27. 9. v Praze a představeno bude postupně deset sportovních projektů. 

Jak bude celá akce probíhat? Každý z deseti projektů má pět minut na to, aby zaujal publikum, které se bude skládat ze zástupců významných českých a nadnárodních společností, jež jsou dlouhodobými sponzory českého sportu. Dalších pět minut bude mít na reakce a otázky z publika a po skončení oficiální části se všichni zúčastnění propojí při neformálních debatách.

Prezentujících bude deset. My vám z nich nyní představíme tři jména. Pavel Turek z Red Bull Air Race, squashista Jan Koukal a krasobruslař Tomáš Verner. Všichni nám své projekty představí tak, jak je ještě neznáte. Prezentované projekty si napřímo nekonkurují, mají jiné cílové skupiny a nabízejí opravdu různorodý způsob komunikace se zákazníky.

Kapacita je omezená, proto si své místo zajistíte dopředu na www.givemefive.cz, kde najdete také další informace. Partnerem Give me 5 je i deník E15.