Skiareál Špindlerův Mlýn spustil prodej nejvýhodnějších sezónek na zimu

Výhodné chytré sezónky

Výhodné chytré sezónky Zdroj: Skiareál Špindlerův Mlýn

Sezónka do Špindlu se vyplatí
Těšíte se na zimní sezónu?
Zimní sezóna se blíží, těšíte se?
Skiareál Špindlerův Mlýn
5
Fotogalerie

Přestože je ve Špindlu ještě letní sezóna, v září odstartovala druhá vlna prodeje nejlevnějších celosezónních skipasů, tzv. CHYTRÉ SEZÓNKY na nadcházející zimu 2018/19. Lyžaři za ní zaplatí zhruba polovinu ceny oproti sezónce pořízené v zimě. Vyplatí se i těm, kteří do Špindlu přijíždějí lyžovat jen třeba na tři víkendy nebo na týden.

CHYTRÁ SEZÓNKA je absolutně nejvýhodnější možností neomezeného lyžování v celém Skiareálu Špindlerův Mlýn. Spousty lyžařů využilo první vlnu jarního předprodeje za 990 korun a na skipasy mohli lyžovat i v průběhu posledních týdnů loňské zimní sezóny. Po zaplacení doplatku do konce října mohou lyžaři své skipasy využívat neomezeně i celou nadcházející zimu. Dospělé tak vyjde sezónka na pouhých 4.990 korun.

Do konce října pořídíte nyní sezónku o pět tisíc levněji než v zimě

Pokud jste však nestihli předplatit CHYTROU SEZÓNKU v dubnu, nemusíte zoufat. Do konce října pořídíte výhodný celosezónní skipas ve druhé vlně za pouhých 6.990 korun. V kategorii Dospělí tak oproti sezónce pořízené v zimě ušetříte pět tisíc korun. Junioři a senioři zaplatí ještě o tisícovku méně než dospělí a děti dokonce o dva tisíce. Pokud plánujete vyrazit do největšího krkonošského městečka třeba jen tři víkendy nebo týden, určitě se vám pořízení CHYTRÉ SEZÓNKY vyplatí.

Zájemci si mohou skipas navíc rozšířit i o možnost lyžování ve slovenských střediscích Jasná a Vysoké Tatry, nebo v polském Szczyrku. Nahrát si můžete i aquapas do vodních parků na Slovensku – Bešeňová a Tatralandia, a to za stejně výhodných podmínek.

S CHYTROU SEZÓNKOU mohou lyžaři a snowboardisté navíc čerpat celou sezónu i další slevy a výhody například v aprés-ski barech a restauracích sítě Špindl Gastronomy. Registrace pro nové členy programu GOPASS je zcela zdarma. Karta GOPASS se zároveň stává skipasem.

Více na www.skiareal.cz a www.gopass.cz.

Výhodné chytré sezónkyVýhodné chytré sezónky | Skiareál Špindlerův Mlýn