Slevomatu už jeho kanceláře nestačí, stěhuje se do Karlína

Podoba karlínského centra Butterfly

Podoba karlínského centra Butterfly Zdroj: CBRE

Nové kanceláře Slevomatu
Nové kanceláře Slevomatu
Nové kanceláře Slevomatu
Nové kanceláře Slevomatu
5
Fotogalerie

Slevový portál Slevomat se v průběhu dubna přestěhuje do kancelářského komplexu Butterfly v pražském Karlíně. Internetový portál se 170 zaměstnanci obsadí celé jedno podlaží v budově o celkové výměře přes dva tisíce metrů čtverečních.


Slevomatu už současné kanceláře na Újezdě přestávají kvůli růstu firmy stačit. „Nové prostory nám umožní dále expandovat a rozvíjet se. Design kanceláří i jejich lokace v Karlíně navíc odpovídá naší specifické firemní kultuře, tedy řízenému punku,“ uvedla šéfka Slevomatu Marie Havlíčková.

Na střeše karlínského komplexu má současně vyrůst největší zelená fasáda v Česku. „Původním požadavkem klienta bylo zanechání historického rázu nových kanceláří, to ale nebylo s ohledem na jejich požadovanou velikost možné. Doporučili jsme mu proto moderní alternativu v Karlíně,“ uvádí Petr Narwa, associate partner poradenské společnosti Prochazka & Partners, která celé stěhování zajišťovala.

Slevomat loni koupila britská skupina Secret Escapes, dříve firmu vlastnily investorské skupiny In Bridge, Miton a Enern společně s Tomášem Čuprem. Ten portál před osmi lety založil.