Máte v ČR přechodný pobyt a sháníte půjčku?

Zdroj: Shutterstock

Cizinci bez trvalého pobytu mnohdy s žádostí o půjčku nepochodí. Banky a úvěrové společnosti obvykle vyžadují trvalý pobyt, případně rovnou občanství. Tak co si má Slovák/Slovenka počít, když potřebuje peníze ihned? Řešení nabízí FIN PŮJČKA.

Sjednání FIN PŮJČKY je snadné

Tzv. půjčka s přechodným pobytem pro Slováky je koncipována tak, aby žádost zabrala nejvýše několik minut. Stačí vyplnit žádost a počkat, až ji zprostředkovatel schválí. Poté následuje podpis transparentní úvěrové smlouvy, a to dálkově e-mailem, smskou, osobně v kanceláři firmy FIN PŮJČKA nebo na dohodnutém místě.

Finanční prostředky získáte po přijetí ověřených smluv v den podpisu smlouvy, nejpozději však dle podmínek smlouvy vzhledem k zatíženosti do 10 pracovních dnů, a to standardně převodem na účet, případně v hotovosti po předchozí domluvě.

Zopakujte si základní pravidla bezpečného půjčování

Bezpečné půjčování je důležité pro minimalizaci rizik pro půjčující i půjčujícího. Zde jsou některá základní pravidla, která by měl dodržet každý zájemce (nejen) o půjčku s přechodným pobytem:

  • Zvažte, zda je opravdu nutné půjčit si peníze – pokud je to možné, měli byste se snažit ušetřit z vlastních zdrojů, případně vážit jiné (levnější) alternativy financování. Řešením nenadálých finančních problémů může být bezúročná půjčka od rodiny.
  • Dohodněte si podmínky půjčky písemně – trvejte na písmné smlouvě, která obsahuje podmínky půjčky, jako jsou výše půjčky, úroková sazba a datum splatnosti.
  • Stanovte jasnou dobu splatnosti – stanovte jasnou dobu splatnosti půjčky a dohodněte se na platebním plánu, který bude splácení půjčky usnadňovat.
  • Vyhýbejte se příliš vysokým úrokům – pokud si půjčujete peníze, je důležité, abyste se vyhnuli příliš vysokým úrokům, které by vás mohly finančně zatížit.
  • Nepůjčujte více, než si můžete dovolit splácet – naprostý základem je, aby si půjčující stanovili realistické limity, co se týče výše půjčky. Nepůjčujte si, pokud nemáte jistotu, že budete schopni půjčku bez problémů splatit.