mBank odmění nové klienty bonusem ve výši až 1 200 korun

mBank

mBank Zdroj: mBank

mBank
mBank
mBank
4
Fotogalerie

Noví klienti, kteří se nechají zlákat aktuální nabídkou platnou až do 14. prosince 2018, si mohou přijít až na 1200 korun. Ti stávající pak za každého doporučeného nového klienta dostanou 600 korun.

Abyste bonus získali, musíte s bankou uzavřít smlouvu o vedení účtu mKonto nebo mKonto Business a konto využívat. mBank bude v následujících šesti měsících vyhodnocovat vaši aktivitu.

Pokud vám na účet přijde měsíčně alespoň 7 500 korun, pošle vám k tomu banka 100 korun, dalších až sto korun můžete získat za platby kartou. Za jednu máte na účtu připsaných dvacet korun, odměňovaných je maximálně pět plateb v měsíci. Za aktivní využívání účtu tak můžete od banky získat až 200 korun za měsíc, a to v prvních šesti měsících. Odměny banka ale počítá od měsíce následujícího po měsíci, kdy podepíšete smlouvu o vedení účtu.

Stávající klienti si mohou přijít na bonus 600 korun, pokud si na základě jeho doporučení otevře nový klient mKonto nebo mKonto Business. Nový klient musí v žádosti o účet uvést telefonní číslo stávajícího klienta, které má zaregistrované u mBank. Takto je možné získat až 3600 korun.