3 tipy na pojištění, které vám udrží klid v duši

Zdroj: PUEBLO

Pojištění se vždy vyplácí, to jistě víte. Měli jste ale tušení, že vám pojišťovna může i poslat peníze zpátky za to, že žijete zdravým životním stylem? Máte pojištěné i své mazlíčky? Pojištění sice něco stojí, ale pokud se vám něco přihodí, tato částka vám s největší pravděpodobností bude připadat směšná. V dnešním článku se podíváme na zajímavá pojištění i s bonusy.

Nejen na dovolenou vždy s výhodným cestovním pojištěním

Odlétáte na dovolenou? A nechybí vám něco? Na cestovní pojištění byste měli myslet stejně jako na to, co si sbalíte do kufru. Ač si to často sami nechceme přiznat, stát se nám může cokoliv. Cestovní pojištění je výhodné, o čemž se můžete přesvědčit sami, když si nastudujete, kolik peněz vám může ušetřit, nehledě na to, že vám může třeba i zachránit život. Dnes už díky pojištění můžete využít třeba i konzultace s lékařem na telefonu nebo doplňková připojištění pro náročnější klienty, kteří by si například chtěli pojistit domácnost v době jejich nepřítomnosti. Cestovní pojištění si můžete sjednat i pro cesty v tuzemsku! Toto pojištění kromě chrání kromě vašeho zdraví, zavazadel a škod, které omylem způsobíte jiným, také léčebné výdaje spojené s virovým onemocněním Covid-19, což je v současné době už také nutností. Při sjednání online pojištění nabízí ČSOB pojišťovna slevový kód na 20% slevu.

Životko, které vám vrací peníze za váš zdravý životní styl

Pojištění, které vám vrací peníze za to, že něco děláte pro své zdraví. To tu ještě nebylo! Životní pojištění Mutumutu vám opravdu vrátí až 30 % zpátky. Procentuální slevu si nasbíráte třeba za to, že nekouříte, občas běháte nebo jezdíte na kole a že týdně nachodíte nějaké ty kroky navíc! Vše probíhá přes aplikaci, kde budete také sem tam sdílet své aktivity. Nebojte, pojišťovna si zakládá hlavně na důvěře a nemá v plánu vás nijak zběsile sledovat ve vašich aktivitách. Jen jí třeba dáte vědět, že jste zrovna ve fitku. Spočítejte si na webu, kolik % dostanete zaplaceno zpět! Do 31. 11. 2021 navíc k pojištění dostanete 5 000 Kč na sportovní hodinky. Stačí si jen sjednat pojištění, splnit sportovní výzvu a hodinky máte na ruce!

A pokud vás zdravé životko zaujalo, máme přichystaný od Mutumutu slevový kód, který vám slevu zajistí.

Nezapomeňte ani na čtyřnohé členy rodiny

Pojistit si své zvíře už dnes není nic zvláštního. Při nemoci vašeho mazlíčka ušetříte velké peníze, což určitě víte, pokud jste již někdy zavítali na veterinu. Pojištění se vztahuje také na průšvihy, které rádi provádí zejména pejsci. Pokud váháte nad pojištěním pro svého pejska, musíte ho mít očipovaného, jelikož se jedná o jednu z nutných podmínek. Další podmínky se vztahují zejména na věk. Starší zvířata už na pojištění nárok nemají. Pojištění mazlíčků od Generali má vysoké hodnocení, které dosahuje až 4,5/5 hvězdiček.

Při sjednání online pojištění nabízí Generali slevový kód na 10 % slevu.