„Raiffka“ láká studenty na bonus 555 Kč na novém účtu eKonto Student

Raiffeisen

Raiffeisen Zdroj: ctk

Raiffeisenbank (Profimedia.cz)
Studenti Digisemestru
3
Fotogalerie

Raiffeisenbank líčí na vysokoškoláky ve věku 20 až 26 let, připravila pro ně nový studentský účet eKonto Student s bonusem. Má tři cílové segmenty: Slováky, cestovatele a brigádníky. 

První skupině nabídne neomezený počet plateb do sesterské Tatra banky, cestovatelům výběry z bankomatů všech bank zdarma nejen doma, ale i v zahraničí a letním pracantům (ale i všem ostatním) přihodí jako benefit vedení účtu zdarma při jeho aktivním používání. 

Aktivním používáním se rozumí alespoň tři odchozí transakce měsíčně. Stačí si například sem tam vybrat peníze z bankomatu nebo platit nákupy kartou. Pokud nesplníte, zaplatíte 49 korun.

Při aktivním využívání účtu je jeho vedení naopak zdarma nejen v Kč a dalších osmi měnách, dále vedení bezkontaktní nálepky a debetní karty, jedna příchozí/odchozí zahraniční platba (EURO nebo SEPA platba), výběry z bankomatů všech bank v Česku a po celém světě, neomezený počet elektronických tuzemských plateb a neomezený počet bezhotovostních plateb z a do slovenské Tatrabanky.

Bonus 555 Kč mohou získat ti studenti, kteří si do 30. června 2017 sjednají eKonto Student Premium a uskuteční alespoň jednu odchozí transakci (např. zaplatí kartou, vyberou si peníze z bankomatu nebo odešlou platbu). Bonus jim poté banka automaticky připíše na účet.