Opuštěná sbírka Ferrari skončila na louce. Část aut se dočká záchrany

Chátrající vozy Ferrari

Chátrající vozy Ferrari Zdroj: Silodrome.com

Chátrající vozy Ferrari
Chátrající vozy Ferrari
Chátrající vozy Ferrari
Chátrající vozy Ferrari
Chátrající vozy Ferrari
29
Fotogalerie

Kdysi to bývaly nablýskané automobily, které svým luxusním provedením poutaly všekreou pozornost. Dnes stojí 13 vozů ikonické italské značky Ferrari na jedné louce v Americe a pomalu ale jistě chřadnou. Podívejte se na jejich příběh, který zprostředkoval server Silodrome.com. Jednou jsi nahoře, jednou dole. Je to strašlivé klišé, ale pravdivé. Dokazuje to i příběh jednoho muže, který se zamiloval do vozů značky Ferrari.

Tím můžem byl jistý úspěšný americký advokát, který si mohl dovolit koupi několika automobilů slavné italské společnosti. Celkem jich nashromáždil 13, mezi nimi například Testarossu, 308 Quattrovalvole, dvě 328 nebo tři 348 a několik Mondialů. K tomu si pořídil ještě dva vozy Rolls-Royce.

Jenže na přelomu let 2011 a 2012 lékaři advokátovi diagnostikovali vážnou chorobu. Ten tak ještě před zahájením léčby svou sbírku raději uložil do zabezpečené garáže. Kvůli zhoršenému stavu však bohužel několikrát zmeškal platbu za uskladnění, což vedlo k vystěhování jeho milované sbírky.

Vzácná a drahá auta tak skončila na jakési louce, kde musela několik let bojovat s přírodou. Ani doplacení dlužného nájemného už totiž nepomohlo.


Celý článek najdete na webu auto.cz >>>