Twisto chystá novou platební kartu, můžete ji mít mezi prvními

Twisto platební karta

Twisto platební karta Zdroj: Twisto

Twisto platební náramek
Twisto platební karta
Twisto platební karta
4
Fotogalerie

Definuje se jako služba pro pohodlné nakupování s odloženou platbou. V praxi získá zákazník u Twista nějaký kreditní limit a ten pak může využít na placení u partnerů, typicky na nákupy na internetu. Partnerů má Twisto aktuálně něco přes dvě stě padesát. Ale nejen to, Twisto za vás dovede uhradit i fakturu a nyní ve spolupráci s Mastercard chystá platební kartu.

Platební karta Twista je vlastně klasická „kreditka“, platby se odečítají z přiděleného kreditního limitu. Ke kartě půjde získat i náramek, což placení ještě usnadní. To, co v daném měsíci z kreditního limitu vyčerpáte, máte možnost uhradit do 15 dní následujícího měsíce – čili bezúročné období až 45 dní.

Pokud nemáte z čeho, stačí zaplatit 10 procent a zbytek odložit o měsíc. Za každých odložených 100 korun si Twisto účtuje poplatek pět korun. Pokud jste zákazníkem Twista a chcete „prubnout“ jejich novou kartu, můžete si o ni říct zde. Ale pozor, počet karet je v prvním kole limitován.

Máte-li už karet plnou peněženku a zaujal vás platební náramek, pak vězte, že ten prý nemusíte sundávat ani do sprchy. Ale hlavně, nemusíte kvůli němu už tahat peněženku a strachovat se, že vám ji někdo ukradne, třeba v létě na koupališti.