Založte si účet Tom z pohodlí domova

Zdroj: MONETA Money Bank, a.s.

Znáte kocoura Tomia z reklam MONETA Money Bank? Tenhle chlupáč z televize přišel letos s naprostou novinkou. Jedná se o bankovní účet, který si můžete založit přes mobilní aplikaci Smart Banka a to klidně z polohy vleže. Kvůli zřízení účtu totiž nemusíte na pobočku. A jeho vedení je zcela zdarma! Takže #neniocem!

Běžný účet Tom je první bankovní účet v ČR, který si můžete založit odkudkoliv, třeba z domova, potřebovat k tomu budete jen mobilní aplikaci Smart Banka a chytrý telefon. S novým účtem získáte zdarma: vedení účtu, výběry ze všech bankomatů MONETA Money Bank v České republice, příchozí a odchozí tuzemské platby a debetní kartu Mastercard Standard.

Jednoduché, pohodlné a bezpečné založení účtu Tom

Celý proces založení běžného účtu Tom je snadný a rychlý – stačí si do mobilu stáhnout aplikaci Smart Banka, vyplnit údaje, vyfotografovat dva osobní doklady a odeslat na nový účet elektronickou platbou alespoň 3 Kč. Vše je bezpečné a pohodlné – nezáleží na tom, kde právě jste, jediné, co potřebujete, je být v dosahu datového připojení nebo wi-fi.

Smart Banka – vaše banka pod placem

S účtem Tom získáte nejen špičkový bankovní účet zdarma, ale i mobilní aplikaci Smart Banka, pomocí které ovládáte přes chytrý telefon váš účet pohodlně, bezpečně a odkudkoliv. Smart Banka je absolutním vítězem soutěže Mobilní aplikace roku 2017. Na svém kontě má ale i další úspěchy – je dlouhodobě nejlépe hodnoceným mobilním bankovnictvím na Google Play (4,8 hvězdiček z 5) i AppStore (4,7 z 5). K jejímu využívání se již registrovalo přes 160 tisíc klientů. Mezi nejpoužívanější funkce patří kontrola zůstatku, rychlá platba, blokace debetní karty či vyhledávání nejbližších bankomatů. Snadno v ní můžete zadávat a měnit trvalé příkazy či mít přehled o hypotéce. Smart Banka toho ale umí mnohem více – v aplikaci můžete spravovat všechny účty, které v MONETA Money Bank máte a jednoduše mezi nimi přepínat, platit faktury pomocí QR kódu přímo z e-mailu nebo poslat peníze jednoduše přes iMessage. Smart Banka je skutečně nabitá funkcemi a každý měsíc ji přibývají nové.

Smart Banka běží na iOS i Android

Smart Banku lze využívat v české a anglické verzi na mobilech operačními systémy iOS nebo Android. K přihlášení stačí uživatelem vytvořený PIN, otisk prstu nebo Face ID. Veškerá komunikace je šifrovaná, takže se nemusíte bát přihlásit se opravdu odkudkoliv. A pokud mobil ztratíte nebo je ukraden? I tehdy je aplikace zabezpečena proti zneužití – přístup do Smart Banky a potvrzení plateb je díky PINu, otisku prstu a Face ID chráněno a prolomení je takřka nemožné – pravděpodobnost uhodnutí 4místného PINu je 0,05 %, pro otisk prstu je pravděpodobnost napadení asi 1:50 000. Aplikace je zdarma ke stažení na Google Play a App Store.