LG představuje novou řadu tepelných čerpadel Therma V

Zdroj: LG Electronics Polska

LG Electronics představuje vylepšené tepelné čerpadlo vzduch/voda THERMA V. Nová THERMA V je ještě účinnější a spolehlivější. Její intuitivní, snadné ovládání a nový elegantní design, dávají uživateli vyšší komfort a přináší vyšší úspory energie.

Nová řada THERMA V se chlubí vylepšenou tepelnou účinností (COP), využívá nové komponenty s nižší spotřebou, což pomáhá zákazníkům LG ještě výrazněji snížit jejich účty za dodávku elektřiny. Vylepšené ovládání zjednodušuje aktivaci ASP (Automatický Sezónní Provoz), který umožňuje řídit topení a chlazení v závislosti na počasí, aktivaci nočního programu a nastavení denního topného programu. Regulace komunikuje prostřednictvím nového 4,3“ dotykového barevného displeje.

LG Electronics Polska

Nová Therma V se vyrábí v provedení split i monoblok v širokém výkonovém rozsahu 3 kW, 5 kW, 7 kW, 9 kW, 12 kW, 14 kW a 16 kW v jednofázovém i třífázovém provedení (od 12 do 16 kW).

K nové řadě splitových čerpadel THERMA V bude v nabídce i kompaktní vnitřní jednotka s integrovaným zásobníkem teplé užitkové vody. Toto řešení je ideální vzhledem k malým nárokům na prostor potřebný k instalaci tepelného čerpadla. Navíc je tato jednotka vybavena pokročilým regulačním systémem, který umožňuje řízení až 4 topných/chladících okruhů, možnost dálkové správy/servisu tepelného čerpadla z mobilního telefonu nebo PC, ovládání dalšího zdroje tepla, cloudové služby…

V prezentačním videu jsou podrobně představeny všechny přednosti tepelného čerpadla LG THERMA V

Široká nabídka tepelných čerpadel LG umožňuje navrhnout pro každý dům takové tepelné čerpadlo, které splňuje všechny požadavky spojené s vytápěním či chlazením domu a ohřevem teplé užitkové vody. Můžeme navrhnout řešení, které bude „ušité přesně na míru“, což je velmi důležité pro optimální chod tepelného čerpadla a maximalizaci dosažených úspor.

Registrace pro dotační programy Nová zelená úsporám i Kotlíkové dotace je samozřejmostí.

LG Electronics Polska

Využijte příležitosti představení nové řady tepelných čerpadel a vyžádejte si nabídku na vaše tepelné čerpadlo od společnosti LG Electronics: thermav@lgecz.cz . Naši specialisté se vám budou věnovat a poradí vám s výběrem nejvhodnějšího tepelného čerpadla pro váš dům.

Therma V 3 je dosud nejlepší tepelné čerpadlo společnosti LG.

Více informací najdete na www.lge.com/cz/tepelna-cerpadla

LG Electronics Polska

Autor: Ing. Petr Outrata, specialista LG na tepelná čerpadla