Fio nově nabízí „kreditky“, nabídka platí pro občany i podnikatele

Fio banka,

Fio banka, Zdroj: Profimedia.cz

Fio
Fio Banka
3
Fotogalerie

Fio banka oznámila, že má novou nabídku pro podnikatele i fyzické osoby. Jde o kreditní karty Mastercard s jednou s nejvýhodnějších úrokových sazeb na trhu. Úrok od 17,90 procent ročně, limit až půl milionu a až 45 dní bezúročného období.

Kreditní karty jsou dobrý sluha, ale zlý pán. Podnikatelům a nejen jim ale mohou pomoci, každý jistě zná, když on sám musí platit a zároveň čeká až mu bude zaplaceno. Právě z takové situace lze díky kreditní kartě vyváznout takříkajíc bez ztráty kytičky tím, že využijete peníze banky ve svůj prospěch. Jen pozor, jakmile uplyne bezúročné období, je i 17,90 procenta ročně hodně.

Nepodnikatelům nabízí Fio úrok 19,90 procenta ročně, podnikatelům 17,90 procenta ročně. Vydání i vedení je zdarma, bezúročné období trvající až 45 dní. Jeho začátek si mohou sami zvolit a přizpůsobit ho například termínu své výplaty, aby mohli uhradit vyčerpanou částku bez starostí. Pomáhá k tomu i 100procentní inkaso, které lze nastavit rovněž bezplatně.

Ke kreditním kartám lze kdykoliv online sjednat cestovní pojištění, pojištění ztráty či krádeže karty nebo pojištění právní ochrany řidičů.

Platíte „kreditkou“?