S rychlou půjčkou můžete snadno vyřešit finanční tíseň

Zdroj: COOL CREDIT

V současné době není vůbec těžké půjčit si peníze, nicméně je nezbytné počítat s tím, že částka, kterou je schopna banka či nebankovní společnost poskytnout, se odvíjí od toho, kolik peněz vyděláváte. Jestliže však potřebujete pouze zalepit mezeru mezi nedostatkem finančních prostředků a následující výplatou, je lepší sáhnout spíše po rychlé půjčce od nebankovního poskytovatele, neboť je vyřízená mnohem rychleji a nevyžaduje splnění tak náročných podmínek. V následujících řádcích vám však prozradíme, jak vybrat úvěrový produkt, abyste nakonec nelitovali toho, že jste si peníze půjčili.

Občas se člověk dostane do tíživé finanční situace, ze které se nedokáže dostat sám, a proto potřebuje pomoc od rodiny, přátel a blízkých. Jestliže však nechcete, aby se vaše okolí dozvědělo, že momentálně nemáte žádnou finanční rezervu na pokrytí svých závazků, obraťte se na některou z nebankovních firem.

Porovnejte nabídky jednotlivých poskytovatelů

V první řadě byste se měli zorientovat na trhu půjček. Ujasněte si, co od úvěrového produktu očekáváte. Zatímco někdo vyhledává půjčku na vyšší částku, někdo si zase vystačí jen s menší rychlou půjčkou na vyřešení akutní a neodkladné situace. Srovnejte si nejprve jednotlivé půjčky, a to konkrétně jejich úrokové sazby, poplatky, RPSN a podobně. Do kalkulačky, kterou najdete na mnoha portálech, zadáte požadovanou částku a případně dobu splatnosti. Poté se vám nabídnou jednotlivé možnosti, z nichž si můžete vybrat. Online porovnání vám ušetří spoustu času i financí.

Co by vás mělo zajímat?

Ať už se jedná o rychlou online půjčku, nebo spotřebitelský úvěr na automobil, vždy byste se měli zaměřit na vlastnosti. Stejně tak je rozdíl, zda se rozhodnete pro účelovou, nebo neúčelovou půjčku. U neúčelové varianty počítejte s vyšší úrokovou sazbou.

V minulosti měly nebankovní půjčky ne příliš dobrou pověst, s čímž však česká národní zatočila a zavedla pravidla, která musí nebankovní poskytovatelé respektovat, jinak nedostanou licenci poskytovat finanční služby. Právě tím se zbavila lichvářů.

Jaké rychlé nebankovní půjčce se dá věřit?

Jestliže hledáte někoho, kdo vám rychle půjčí peníze, ale zároveň vám poskytne optimální podmínky, nabízí se vám Cool Credit. Jedná se o společnost s licencí od České národní banky. Půjčit si můžete až 20 000 korun na cokoliv. Stačí vyplnit žádost na internetu, potvrdit smlouvu o půjčce a připojit občanský průkaz včetně výpisu z bankovního účtu. Potřebovat budete ještě telefonní číslo, na kterém vás může poskytovatel kontaktovat.

Cool Credit půjčuje peníze fyzickým osobám starším osmnácti let s trvalým pobytem v České republice. Jestliže dané podmínky splňujete, není nic, co by vám bránilo v půjčení si rychlých peněz.